Маските за лице на Montagne JeunesseМного обичам да използвам всякакви маски за лице и стане ли време за баня, винаги се намазвам с някакъв вид маска. Покрай кутиите на Pretty Box се сдобих с няколко от маските на марката Montagne Jeunesse и след като използвах по-голямото количество от тях, реших, че е време да направя и ревю.


Всичките маски, с които разполагах, са тестери и съдържат 5 мл, оригиналните размери съдържат 10 мл. Аз използвам маските за лице по много икономичен начин и честно казано дори и 5 мл ми идват в повече, но тъй като няма как да се използват повторно, защото изсъхват, ги използвам целите.

Всяка една от маските мирише много много вкусно на основната си съставка и истинско удоволствие да стоиш с тях. На мен ми се паднаха най-вече такива, които се „обелват” от лицето и ягодовите маски за подхранване, (ако не се лъжа). Имат доста добър ефект. Например след маската с нар, определено виждам порите си по-свити и кожата на лицето по-бистра, за сметка на това е леко изсушена. Друго положително качество е това, че наистина могат да се обелят наведнъж, а не на части – за разлика от маските на Avon например. Маската с ягоди прави кожата ми наистина мека и сякаш пухкава на допир.Честно казано с тази опаковка никога не бих си ги купила – не ми изглеждат достатъчно „сериозни”, но се оказаха наистина добри маски на много прилична цена. Разнообразието им пък позволява да ги сменяте постоянно и дълго време да не повторите същата. Много искам да пробвам маската им с кристали от Мъртво море, която е като „плат” и се поставя на лицето, престоява се 10-15 минути и се сваля, след което казват, че лицето имало много тонизиран вид.
Голяма изненада е, че маските не съдържат парабени и петролни продукти, а са пълни с много на брой естествени съставки. И не тестват върху животни. 


Като цяло, ако сте фен на маските за лице, и обичате да пробвате нови продукти, ви препоръчвам маските на Montagne Jeunesse – ухаят прекрасно, имат добър ефект и се усещат много приятно на лицето 🙂

You may also like