Четки от buyincoins


От много време гледам как из българските блогове девойките поръчват четки от сайта buyincoins.com и реших да си направя и аз една поръчка. Регистрацията е елементарна, може да се плаща с paypal, доставката е безплатна като е в рамките от 7 до 40 работни дни. Въпреки че е повече от очевидно, искам да кажа, че сайтът е китайски и четките не са оригинални – или са реплики, или са си на някоя незнайна китайска марка. Държа да отбележа, че това ми е втора поръчка – първата се изгуби по пощата и на 40-ия работен ден, парите ми бяха върнати в картата. Но аз не се отказах и пуснах втора поръчка. Ето и как пристигнаха моите неща:


Искам да отбележа, че този път поръчката ми пристигна точно за 7 работни дни, което беше адски неочаквано. Всяка четка беше опакована в отделно целофанче, а една от тях дори имаше протектор.

Много исках да си поръчам тези четки, за да мога да определея каква форма ми е удобнa за нанасяне на фон дьо тен, пудра, хайлайтър, за преливане на сенки и т.н., вярвам, че оригиналните четки вършат чудеса, но все още не държа да тръшна една торба с пари за тях.
Сега ще ги покажа една по една, тъй като снимките са много, реших да покажа четките по няколко наведнъж след първото им пране :

При прането не паднаха косми, нито боя, остана си пухкава и запази формата си, след като изсъхна. Тази ми е една от любимките, адски мека и приятна на допир, много гъста и с леко жилави косми, изглежда обещаващо добре.

 


На тази се зарадвах страшно много, защото са ме гримирали с 187 и бях много изненадана колко много неща може да прави тази четка, въпреки огромните си размери. Естествено не бих дала никога 100+ лева за четка и реших да си поръчам тази от сайта, никъде не пишеше, че е реплика, просто си търсих четка с подобна форма, но явно някой е знаел какво точно търся. 🙂

Много е пухкава, гъста (въпреки че не й личи от снимката), запази формата си и е с много меки косми. При прането паднаха един-два косъма.

Тази си пада леко недоразумение, взех я, защото не можах да реша коя да избера между нея и горната, добре че не взех само тази.Доста по-рехава е от предната и не знам какво ще я правя, честно казано, но ще й измисля някакво приложение.
Любимката ми е:
Голямо иху-аху има по тази четка във форума на бг мама, в сайта я има в два варианта – бял и черен. Казват, че бялата е по-прибрана и по-подходяща за руж, а черната – по-разперена и по-подходяща за пудра. Аз си избрах бялата. Честно казано много се надявах да върши някаква работа, защото нямам свястна четка за руж, но тази надмина очакванията ми. Първо е много сладка, после е супер мека, супер гъста и перфектната четка за руж. С нея няма прекаляване, може да напластявате, колкото желаете, но няма  опасност да прекалите от първото нанасяне. Може би за някои твърди ружове е прекалено мека, но за мен лично е идеална и с радост започнах да си я ползвам.
Честно казано много ми напомня на четката, с която дядо ми разпеняваше пяна по лицето си преди да се обръсне 🙂
И две четки за очи
Едната е имитация на 217, честно казано не съм виждала 217 на живо, само на снимки, ама ми се струва, че моята е доста далече като форма от оригинала.


Но за долар и половина – толкова, много е мека и ще си я използвам с кеф, не пусна косми при прането, нито се разроши.И последната, която е май единственото разочарование:

Много е твърда и май може да се използва само като наказание за клепачите и нищо друго.


И така, това са моите нови красоти. Нямам търпение да ги използвам всичките и да споделя мнение за друго освен за външния им вид. Определено препоръчвам сайта – много са коректни и бързи 🙂


You may also like