Нови козметични придобивкиИмам да наваксвам с доста постове, така че започвам без да губя време 🙂
През ноември месец приятелят ми ме изненада със страхотен подарък за годишнината – грим-урок в МАС (в рамките на 90 минути професионален гримьор гримира половината ви лице, като вие гримирате другата половина, накрая на сесията си избирате продукти на стойност цената на грим-урока). Бях си обещала, че няма да изхарча повече пари, отколкото струва грим-урока.
 😀 Май в предишен пост бях споменала, че не си спазвам много обещанията към себе си. Олях се, изкупих половината магазин и след това толкова много ме беше срам, че изхарчих всички тези пари, че най-добрата ми приятелка наложи наказание – никаква козметика до края на януари.
Цели два месеца + всички разпродажби на козметика след Коледа. Направо щях да се застрелям. Всъщност заради това наказание започнах блога – просто трябваше да избия нанякъде абстиненцията 🙂

Тъй като за два месеца доста продукти могат да ти свършат, се разбрахме, че имам бюджет от 50 лв да си купя необходимото и то в никакъв случай няма да е декоративна козметика. И аз си взех:
OPI Under the Mistletoe – много много исках лака, за пръв път си купувах OPI и този нюанс ми се стори изключителен.А и понеже беше от Коледната колекция на Марая Кери нямаше как да му простя. И колко голямо беше разочарованието ми, когато буквално след един ден миене на Коледни чинии, лакът ми се обели и то много. Сега съм решила да му дам втори шанс, защото е толкова красив.
Perfect Nail Sand N:46 – цветът му много ми напомни на моя любимец на Флормар N:314 и затова си го взех. Доволна съм, при два слоя става малко по-тъмен, но пак е много красив. Скоро ще пусна снимки 🙂


Macadamia Healing Oil Treatment  – след като ми свърши шишенцето, което получих с кутията на Пинкс, реших, че е време да си взема ново и по-голямо. Страхотно съм доволна от олиото, използвам го като кристали на влажна коса. Скоро мисля да направя публикация за него.


Alfaparf Milano Semi di Lino Reparative Mask – едно от новогодишните ми обещания беше, че тази година ще обърна по-малко внимание на сенките и ружовете и повече на косата си. Маската на Алфапарф (с екстракт от бамбук и ленено семе) е първата в тази насока. Използвам я от скоро и още трупам впечатления.

Rene Furterer Naturia Dry Shampoo All Hair Types – бях си купила малка опаковка, изхабих я и беше ред на голямата. Много съм доволна от шампоана, но зимата косата ми доста се изсуши и почти не се е налагало да го използвам.
Cottage Bergamote et Miel d’Acacia – обожавам аромата на този душ гел! Съквартирантката ми си го беше купила и всеки път, след като си вземеше душ, банята ухаеше невероятно. Нямаше как да не се сдобия с една бутилчица. Уви, още не му е дошъл редът да го използвам.
 

Avon Foot Works Beautiful Marine Salt Exfoliantлюбимият ми ексфолиант за крака. Това ми е трета или четвърта опаковка. При редовна употреба поддържа стъпалата меки, петите не загрубяват, почиства добре мъртвата кожа и ухае адски свежо. Горещо препоръчвам!

Сапун с мента и кокос – случайно попаднах на профила на момичето в „10 fingers” и сапуните й ми се видяха много хубави. Правят се с олио от кокос и различни добавки. Избрах няколко сапунчета за коледни подаръци на приятелките ми и не се сдържах да взема един и за мен. За съжаление все още не съм успяла да го използвам. Поне при душ геловете много държа да не ми се трупат и използвам всеки до дъно, преди да започна със следващия. (а не като при сенките, с които си строя кулички :Р)
Това бяха всичките ми нови покупки от ноември месец до средата на януари (провалих наказанието по обективни причини, които ще предоставя малко по-късно през месеца).

You may also like