Нови придобивки от Zoeva


Наскоро с няколко приятелки се събрахме и направихме една обща поръчка от немския сайт Zoeva. Аз лично, знаех за тях, че правят четки с много добро качество на приемливи цени, но се оказа, че предлагат и козметика, както и козметични аксесоари.


Четките са много меки и пухкави, с много добро качество. Понеже на мен ми е втора поръчка, реших да си поръчам и един пигмент Champagne Beige:
 


Още не съм го отворила, така че ще сложа снимки със swatches по-късно. Една от приятелките ми си поръча невероятна четка за пудра – 106 Powder:

Честно, само като я пипнах колко е мека, и я пожелах (това прозвуча малко като от розов роман), определено ще се сдобия и с нея. Страхотно мека е, от изкуствен косъм, с жилави косъмчета и много много голяма. За цяло лице ми се струва идеална. Не знам дали няма да е прекалено мека за нечии вкусове, но когато се докопам до нея, ще споделя.
А една друга приятелка си поръча мигли:


Като получа впечатления от четката за пудра и миглите, ще редактирам публикацията.
И ето кои четки си поръчах аз:

 234 Smoky Shader Brush – много се чудих дали да си поръчам нея или Classic Shader, но в крайна сметка избрах Smoky. И съм много доволна, моята е по-малка от Classic Shader и мисля, че ми пасва идеално на големината на клепача. Много е мека и пухкава, не е особено широка, по-плоска е. 


Zoeva 231 Petit Crease – отново доста мекичка и пухкава. Тъй като от предишна поръчка имах 230 Pencil Brush, която се оказа доста твърда и откровено, ми дере клепача, не бях сигурна дали и тази няма да е такава. Оказа се пълна противоположност – мекичка, пухкава и с добра форма, идеална за crease.


Zoeva 227 Luxe Soft Definer пухкава е и мекичка като другите две, но не съм много сигурна за какво ше я използвам и от нея съм много доволна.
Всяка четка идва в отделно калъфче с цип, материалът, от който е направено, е като гума. Има си лепенка с името и номера на четката. Отделно вътре в калъфчето, четката е в целофан, като по-големите четки си имат отделен протектор за главата. Всичко това е опаковано допълнително в плик и с предпазващи балончета. Така че четките ви пристигат в отлично състояние, без каквито и да е дефекти.
Малко инфо за сайта:
Когато се регистрирах, имаше бъг и България липсваше като страна за доставка. Тъй като при регистрация, първото нещо, което сайтът изисква е да си напишете адреса, аз избрах Белгия. Няколко дни по-късно България отново присъстваше в падащото меню, коригирах всичко и пуснах поръчката. Доставката е 9 евро и неизменно с DHL. Пристигат за около седмица, добре е да си проверите адреса преди да очаквате куриер. В моя случай DHL нямаха мобилния ми номер, нищо че го бях попълнила при регистрацията, както и липсваше част от адреса. Така че може да си следите поръчката и когато видите, че е стигнала складовете на DHL България, обадете се, за да потвърдиет данните, които имат. На сайта може да се плаща с Visa и PayPal, което е супер удобно, мисля че имаше и още една опция – май Маестро, но не съм много сигурна.
Търсих доста кодове за отстъпка, но не открих нито един актуален, мисля че като цяло не е оферта да чакате код за намаление, защото такива има веднъж на високосна.
Общо взето това е.
Пожелавам ви приятно пазаруване 🙂


You may also like