Нови придобивки част 2


Тъй като предишния пост беше за използвани продукти, реших, че този ще е за нови, след което ще публикувам другата част на използваните ми продукти. Тези нови придобивки всъщност са придобити през последните три месеца. Някои от тях отдавна са ми влезли в употреба:


Smashbox Click You’re It – палитрата си я взех на промоция от сайта strawberrynet.org. Беше намалена от 97 лв на 24 и просто не устоях. Много съм доволна, цветовете са разкошни, с добра пигментация, лесно се преливат и издържат доста време на окото, без да се събират в гънките. Някои от тях за съжаление много се разпрашават. Ето как изглежда  „отвътре”: 


Съдържа 15 цвята прахообразни сенки и пет цвята кремообразни. Мисля да й направя отделно ревю, тъй като съм страшно доволна, там ще публикувам и swatches на отделните цветове.

Bioderma Sebium Purifying Foaming Gelимах два тестера от по 10 мл, които ми стигнаха за малко повече от две седмици. Веднаха си купих цяла бутилка. Измива много добре, не изсушава, което е много важно за мен и има много приятен аромат.

 Urban Decay Naked 3 – също чака отделно ревю, не мисля че има какво да ви споделя предварително. Много е красива 🙂


Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original – тази база си я поръчах още в края на януари, изгуби се по пощата, чаках 21 дни, преди да се оплача, както са изискванията и ми пратиха нова. Докато пристигне, направо ми се отщя да я ползвам. Драмата настрана, страхотна база, още не съм я отворила, така че ще ви споделя впечатления след  като я използвам малко. Използвала съм я и преди, тъй като я имам покрай Naked, но беше толкова отдавна, че предпочитам да ви предложа свежо мнение.

Biotherm Aquasorce Deep Hydration Replenishing Cream for Normal/Combination Skin – най-накрая се реших да си купя нов крем за лице. След като пробвах около 4 различни крема, си избрах този без да съм го пробвала. (Да живее разумното пазаруване.) Вече е в употреба от около три седмици и нямам думи да опиша колко съм доволна, но ще намеря, тъй като смятам да му отделя отделно ревю.

NYX Extra Creamy Round Lipstick in Saturn – подарък от приятеля ми за 8-и март, завлачих го до магазина, за да видя цветовете наживо и да си избера червило, а той за награда ми го купи. Много хубав плътен цвят, червилото стои приятно мазно на моите устни, не изсушава, откъм издържливост е приемливо за мен – за около два часа е изчезнало, ако съм яла или пила нещо.


Mythic Oil Nourishing Mask – обещах си да обръщам повече внимание на косата си и това е една от стъпките в тази посока. Използвала съм маската 3-4 пъти досега, така че все още нямам съвсем обективно мнение за нея.

Yoghurt of Bulgaria Sensitive Probiotic Ultra Detox Mask – съвсем скоро ще публикувам ревю за нея, една от любимите ми маски за лице, в следващата част на използваните продукти, ще видите предшественичката й.

Too Faced Chocolate Bar – стигаше ми само да я видя. Почти всички цветя в палитрата са мои и много, много исках да я имам. После видях, че е „Sephora Exclusive” и оревах света, защото реших, че няма да я доставят в България. И явно бая съм мрънкала, защото точно по това време един приятел на гаджето ми – американец – реши да посети България и ни попита искаме ли нещо да ни донесе. По този начин се сдобих и с Naked 3, и с една четка на MAC, която забравих да включа. Страхотна палитра, направила съм й един тон снимки, така че скоро ще има ревю и за нея.

Та това са новите ми придобивки от последните два месеца. Като цяло не са много на брой и съм горда със себе си, че ограничавам безразборното купуване. Ще се радвам да споделите, ако имате някои от тях и какво е мнението ви.

You may also like