Smashbox Click You’re It Palette

Преди известно време случайно се сдобих с палитрата на Smashbox – Click you’re it и когато най-накрая си бях вкъщи и я отворих, е, беше любов от пръв поглед. Ето я и красавицата:


Палитрата съдържа петнадесет прахообразни сенки по 1,87 грама, пет кремообразни сенки по 1,41 грама, които могат да се ползват като очна линия, мини червило и няколко талончета с идеи за грим. Опаковката е страхотна – ярко червена и имитираща кожа, много много приятна на допир. Стабилна е, отваря се с издърпване и най-хубавото е, че цветовете са на отделна „плочка”, която може да се извади от палитрата и така бихте си имали страхотна кутия с огледало:

Цветовете ми допаднаха много повече наживо, отколкото на снимки. На мен ми харесват, пигментацията им е добре, повечето са мазни и се преливат лесно. Имат добра издържливост на клепача и с база пигментацията им е отлична. Някои от цветовете са малко зърнести, което лично на мен не ми допада, но на окото се нанасят достатъчно добре, че да не мърморя прекалено. Като единствен минус мога да посоча, че се разпрашават малко, но ако трябва да съм честна – това за мен никога не е било проблем.


Ето ги и без база, пускам ги така, защото според мен с база винаги излизат страхотно, а така добивате по-реална представа 🙂

/на ярка дневна светлина/
/на ярка дневна светлина/
/на “сянка”/

 /на ярка светлина/

Не съм направила суочове на кремообразните цветове, защото изобщо не смятам да ги ползвам – все пак палитрата е от миналогодишната коледна колекция и кой знае как ще ми реагират очите.
Като цяло съм много доволна от палитрата, използвам я много повече от Шоколада на Too Faced или  Naked 3, може би защото я получих първа и реших да си поиграя с нея преди да започна другите две. Определено бих си купила и други палитри на Smashbox, ако марката беше достъпна в България.
 А вие имате ли някакъв опит с продуктите на Smashbox?

You may also like