Нови придобивки част 3


Тъй като се старая да ограничавам козметичните си покупки, съм много доволна от броя на новите ми придобивки за април и май. И браво на мен, нито една сянка за очи!

 Имах нужда от скръб за тяло и много се чудех дали да взема този на Рефан, тъй като той не е от най-деликатните, а кожата ми определено няма нужда от агресивни продукти. Но захарните им скръбове са от любимите ми продукти и просто не устоях. Взех си с нар и папая, използвам го с голямо удоволствие и засега кожата ми го понася доста добре. Цената му е 10 лв.


Отдавна съм набелязала крема им за ръце с йогурт и бъз, ароматът му е страхотен. Попива бързо и хидратира ръцете ми достатъчно добре и не оставя лигаво усещане след като си измия ръцете, а и цената му е супер – 5 лв. Определено съм много доволна.
 През май реших, че нямам любимо червило и тръгнах на лов, по пътя сдобих се с Max Factor Colour Elixir Pearl Maron 36. Надали ще стане любимото ми червило, но ми харесва как цветът остава задълго и не изсушава устните ми, усещам ги меки и хидратирани, което според надписа се дължи на Silk Therapy – комплекс с копринени протеини. Цената му е около 13 лева.
 Най-накрая попривърших коректора си на Буржоа и реших, че е крайно време да си взема нов. Избрах си Maybelline Fit Me нюанс 25. Много ми харесва като консистенция и покривност, не става брашнян и не се събира в тънките линии, но си взех ужасно неподходящ цвят и се налага да го преливам толкова много, че си губи всичките функции. Във всеки случай като изхабя този, ще си взема и по-светъл нюанс. Цена около 15 лв, не съм много сигурна.
 /ето и суочове на коректора и червилото/

От много време четях ревюта за Clinique Take the day off Cleansing Balm и най-накрая се реших да го купя. Почиства лицето ми перфектно, не го омазнява или изсушава, но усещането в началото е доста странно. Планирам ревю съвсем скоро. Цената му е около 60 лв.
 Clinique Efoliating Scrub е едно чудо на чудесата, което от първо използване, се превърна в мой любимец. Месец по-късно мнението ми не се е променило, всички хвалби по адрес на този скръб за лице са абсолютно верни. Цена – 55 лв. 
Е, това бяха моите придобивки за месеца. Не са много на брой, но са много любими 🙂 Ще се радвам да чуя и вашето мнение за тези продукти.

You may also like