Dior Diorskin Nude Skin-Glowing Makeup Spf 15


Отдавна исках да пробвам фон дьо тен на Диор, но все не се решавах заради цената му. Не използвам фон дьо тен много често и когато го правя, искам да си пасва с цвета на кожата ми, да не лъщи и да не изглежда като маска. Мога да рискувам с фон до тен от средната класа, но да дам 80 лв и да не съм доволна, е, не е нещо, което исках да пробвам.
 И добре, че има такова  нещо като размяна на козметика, благодарение, на което се сдобих със следното съкровище:

  Прекрасно стилно стъклено шишенце, което съдържа 30 мл от още по-прекрасен фон дьо тен. Опаковката е много елегантна със сребристата капачка и буквите по нея. За съжаление остават отпечатъци от пръсти, но хей, това да му е проблемът.

Какво ни предлагат Диор:
Diorskin Nude Skin-Glowing Makeup е създаден от 100% натурални съставки като основната му цел е да придаде естествен завършек на лицето. При продължителна употреба, подобрява естествената сияйност на кожата.Формулата на продукта е създадена от минерализирана вода, обогатена с натурална цветна вода, която осигурява хидратация, сияние и еластичност на кожата. Diorskin използва Nude-Glow пигменти, които са прозрачни и позволяват на естествената сияйност на кожата да проникне през фон дьо тена.
Фон до тенът е доста гъст,  така че е добре да се разклати добре преди да го нанасяте. Има си дозатор, което прави нещата много удобни. Тъй като е много гъст, го нанасям с пръсти, само така успявам да получа равномерно покритие. Попива много бързо, при мен има матов завършек (кожата ми е комбинирана), покритието му е средно, като може да се напластява, ако желаете. Цветът се адаптира към кожата на лицето  и стои естествено без да се забелязва. Издържа целия ден, не се свлича и не се оксидира. Не запушва порите ми и почти не го усещам, когато го сложа на лицето си. Не цапа дрехите и е подходящ при спорт. Общо взето от всички продукти, които съм използвала на лицето си, този е най-лек и незабележим, като изпълнява всичките ми изисквания.
 Цветът, който аз имам – 040, е много тъмен, затова го нанасям доста пестеливо и разнасям много добре. Наистина се слива с цвета на лицето ми и почти не личи разликата. Има голяма разнообразие от цветове, но не знам дали в България ги внасят всичките. Със сигурност бихте могли да откриете вашия нюанс.

Като цяло Diorskin Nude е страхотен фон дьо тен, който е много икономичен и си струва инвестицията, ако можете да си го позволите. С голямо цветово разнообразие и адаптирането му към естествения ви цвят, е много удобен. Има средно покритие, което може да се напластява и висока издържливост върху лицето. По-подходящ е за нормална към комбинирана кожа според мен – не матира лицето, но и не лъсва, стои съвсем естествено, сухите кожи е добре да се хидратират преди да се нанесе. Не съм забелязвала кожата ми да се подобрява от използването му, но не го и използвам всеки ден.  Общо взето горещо го препоръчвам и бих си купила подходящ за мен цвят, когато свърша този.

You may also like