Любими продукти за май

Отново се забавих, но имам проблеми с компютъра (бавно и сигурно умира) и е голяма борба да остане включен за повече от десет минути. Освен това се извинявам, но не можах да кача и снимка, тъй като това вече е още по-времеемко. Затова само ще ви изредя любимците си за месеца 🙁

MAC Prep+Prime Face Protect SPF 50 – базата за лице, която си купих от MAC преди близо половин година, през април реших, че е редно да използвам нещата, които имам и използвах базата почти ежедневно. Не мисля, че е изключителен продукт като база за грим, но има фактор 50, което е повече отколкото бих могла да искам. Не омазнява лицето, попива бързо, не запушва порите и изравнява фините линии преди да нанеса пудра или бб крем. Честно казано откакто започнах да я използвам, дори не нося бб крем, а само :
MAC Studio Careblend Pressed Medium Plus – имам тази пудра от около година и почти не я използвах, тъй като е с много слаба покривност и не ми помагаше да изравня тена си. Но през април магията сработи и изведнъж започнах да виждам цвят, достатъчна ми е като покривност и е напълно невидима върху лицето. Не стои брашняно и ми помага с омазняването в Т-зоната, което в момента изобщо не е силно. Преди, когато кожата ми беше доста по-склонна към омазняване, пудрата изобщо не беше достатъчна.
Нанасям я с имитация на някоя от четките на Real Techniques и съм много доволна, четката е доста гъста и не бих я използвала за пудра, но в случая обира доста продукт и това ми помага да постигна някаква покривност. Много съм доволна от четката, прала съм я неколкократно и не падат косми, нито става твърда.
Недостатъците прикривам с Maybelline Fit Me Concealer, прикрива добре, течен е и се нанася лесно. Нямам забележки, ако си бях избрала и правилния цвят, щеше да е страхотно, но явно това ще се случи следващия път.
И подчертавам скулите с MAC Mineralize Skinfinish in Soft&Gentle , честно казано през април почти не съм използвала този невероятен хайлайтър и не съм много сигурна как този продукт попадна в любимците ми за месеца. Дори и да не е бил толкова обичан през април, това е един от незаменимите ми продукти и смятам, че всяко момиче би го оценило подобаващо.
Базата за сенки Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original е страхотна, просто нямам никакви забележки към нея. Цветовете стават по-ярки, издържат цял ден, не изсушава клепача ми, няма някакъв видим цвят и се слива добре с естествения цвят на клепачите ми. Единствен недостатък е цената й – около 36 лв, но според мен си струва всяка стотинка, ако обичате да гримирате очите си.
Друга база за сенки, която също е много добра е MAC Paint Pot in Painterly – може би съм субективна, тъй като първо пробвах базата на Urban Decay, но базата на МАС я обичам маааалко по-малко. Някои по-мазни сенки се събират в гънките на окото ми след 10-ия час, което пак е много добро изпълнение, но при Urban Decay издържат, докато не ги сваля.  Моята е малко суха, но все пак е „тестер” и предполагам, че всичкия този досег с въздуха й е подействал. Нанасям я с четка, тъй като ми е по-лесно.
Кремът за ръце на Рефан с Йогурт и Бъз е страхотен, влюбих се в аромата, когато едно момиче в магазина ми предложи да го пробвам, но послушно си изхабих крема за ръце на Дева с бадем, преди да си купя този. Много съм доволна, мирише добре, попива бързо и хидратира.
И последно, но не и по любимост е лак за нокти Sephora Nail Lacquer 5 day Shine in Satin Corset. Получих този лак като подарък от Сефора и го избрах просто защото нямах такъв цвят, но после – уау, страхотен телесен цвят. Направо се влюбих в него, издържливостта му също е много добра – около 4 дни преди да почнат да се белят връхчетата. Определено си струва да му обърнете внимание.
А вие пробвали ли сте някои от изброените продукти? Ще се радвам да чуя мнението ви.

You may also like