До Дъно част 5


Най-накрая успях да събера достатъчно празни опаковки, за да напиша този пост. Отново продуктите за тяло и коса са повече от декоративната козметика, но е наистина трудно да свършите пудра или сенки. Едва успявам да стигна до дъното на някои от сенките ми, камо ли да ги свърша изцяло, но стига празни приказки:

 Mixa Bi-phase Cleanser Optimal Tolerance – много хубав двуфазен дегримьор за водоустойчив грим, особено ако не сте с чувствителни очи. Ползвах го известно време, но започна да ми дразни очите и го спрях, довърших го като почиствах суочовете от ръката си с него. Почиства бързо и лесно дори упоритите очни линии, не е нужно търкане и не изсушава клепача. Въпреки че не е подходящ за мен, бих го препоръчала.
AVIA с хума шампоан за коса – преди около четири години, след като спрях да използвам Head&Shoulders, скалпът ми започна да се омазнява неконтролируемо и имах ужасно много пърхут. Тогава дерматоложката ми препоръча да опитам с шампоан с хума и си купих AVIA, помогна ми страшно много и оттогава винаги имам по една бутилка от този шампоан. Действа много добре на мазна коса, намалява пърхута и успокоява скалпа. Много съм доволна от шампоана, а и цената му е страхотна – около 4-5 лева.
Шампоан КряКря – няма какво да си говорим, вече достатъчно съм писала за този шампоан, от него също винаги имам по една бутилка.
Yves Rocher Noix de Coco de Malaisie Silky Lotion – имам си цяло ревю за този продукт, много лек лосион, попива бързо, хидратира сравнително добре и мирише невероятно.
Dove Natural Touch Dead Sea Minerals – най-накрая успях да го свърша, предпазва добре от изпотяване, но толкова много ми изсушаваше кожата, че дори беше започнала да се бели. Не бих го повторила, тъй като вече си имам моя солен кристал.
DeBa Hands&Nails Cream Nourishing Care – култовият крем за ръце, има страхотен аромат и състав, подхранва ръцете добре, попива бавно, но това се преживява. Вече имам втора опаковка.
Macadamia Healing Oil Treatment – и за този продуктсъм писала предостатъчно, вече си имам нова бутилчица.
Bourjois Healthy Mix Correcting Concealer – вторият ми поред коректор от Буржоа и със сигурност не и последен. Покрива пъпки сравнително добре, по-подходящ е за под очите, много лек и кремообразен. Не бих си го купила отново, само защото имам цял списък с коректори, които искам да пробвам.
Golden Rose Styler Lining Metalic 15 – ако си търсите очна линия в някакъв цвят, различен от черен и не ви се дават много парички, очната линия на Golden Rose е перфектен вариант. Плътен и наситен цвят, издържлива е и не се размазва. Гъвкавият писец не ми беше много удобен, но това е незначителен недостатък. Бих си купила отново, ако ми трябва за някой повод.
Lancome Hypnose Star – жестока спирала и жестока четка – разделя и уплътнява миглите много добре. Получих я с някое от списанията на Грация преди сто години и все не ми даваше сърце да я изхвърля. А и тя просто не изсъхваше. Ако не струваше толкова много, бих си я купила на драго сърце.

Figs&Rouge Balm 100% Organic – не го бях отворила цяла година и когато го извадих от опаковката и го отворих, се беше развалил. Много съм разочарована, определено не бих си
купила нов.

You may also like