Моят месец в ружове


Май ще пропусна таз месечните любимци и ще ви покажа ружовете, които носих през юни. Юни непривично много се гримирах като за топло време и май най-голямо удоволствие ми доставяха ружовете. Започвам с малката забележка, че един от ружовете носих последователно около 20-ина дни, преди да се пречупя и да разнообразя малко:
 

Guerlain Terracotta Light Sheer Bronzing Powder in 04 Sun Blondes – имам този бронзър от около половин година и съм го използвала броени пъти. Не ме разбирайте погрешно – страхотен е, много красив розово-коралов цвят с дребни златисти отблясъци и издържа, докато не го свалите, но по някаква необясним причина много рядко посягам към него. Използвам като руж, а не като бронзър, тъй като просто не използвам бронзъри. Не мога да кажа, че за мен този руж си оправда цената (към 60 лв от енцо). Цветът не е нещо изключително или поне не върху моята кожа. За мен е толкова добър, колкото и двата други в ревюто, въпреки огромната разлика в цената. (А и мирише на парфюма на баба ви.)

Farmasi Powder Pearls Bronzing Powder in 04 – преди около година продуктите на Farmasi нашумяха страхотно и вълната не ме подмина. Имам си няколко продукта на Farmasi, но този руж ми е най-любимият. Силно блестящ, с видимо оранжево-коралов цвят и с много силен аромат. Ружът е само за лятото (поне според мен), спестява ви използването на хайлайтър, тъй като блести много забележимо. Далеч е от дискретен, но пък зависи и с каква четка ще го нанасяте. Разпрашава се много и затова е добре да го нанасяте внимателно, за да не заблести цялото ви лице. Отново го ползвам като руж, тъй като по този начин повече ми допада. След около 10 часа носене все още се забелязва на лицето, макар и не така интензивно като в началото, което е напълно разбираемо. Силният я му аромат може да не се понесе от всички, но нанесен на лицето не се усеща. Цената му е около 8 лева.
 NYX Espresso Blush – ето ги моят абсолютен фаворит. Откакто го имам, само към него посягам и трябва да си напомням, че имам и други ружове. С този руж за пръв път осъзнах защо някои блогърки така припадат по ружовете. За пръв път руж стои толкова естествено върху лицето ми – много нежен розов нюанс, все едно някой току-що ме е щипнал по бузите. Матов е, което го прави още по-естествен и прекрасен. Много далеч от обективна съм, но този руж е най-хубавият в колекцията ми и не мога да спра да го използвам. Не се подлъгвайте от снимката, цветът му е по-скоро убито тъмно розово към червено (ах, как ме бива да описвам цветове!). Издържа десет часа на лицето ми, отново леко избледнява накрая, но му е простено J Цената му е 17,95 лв в България и около 10-12 лв в cherryculture.com. Не мога да кажа, че това е универсален руж и ще отива на всеки, точно обратното – надали би привлякъл много внимание, но за мен е цяло съкровище.

/отляво надясно – Guerlain, Farmasi, Nyx/

 


                                           /отляво надясно – Guerlain, Farmasi, Nyx/

Пробвали ли сте някои от тези ружове и какви са вашите впечатления? А кои бяха ружовете, които вие носихте през лятото? 🙂

You may also like