Нови придобивки част 5


Мина известно време от последните ми нови попълнения и реших, че съм събрала достатъчно нови продукти, за да ви ги покажа. Някои от тях съм изпробвала и дори имам публикувани ревюта, а други тепърва ще бъдат тествани.

Orofluido Beauty Elixir for Your Hair – след като се убедих в ефекта от маслата за коса и привърших трета бутилка от Macadamia Healing Oil, реших че е време да разнообразя малко. Изчела съм страшно много ревюта за Orofluidoи нямах търпение да му дойде редът. Досега съм го използвала само веднъж и мога да кажа, че ароматът му е невероятен.
Lóreal Casting Sunkiss Jelly  – обикалях магазините систематично, докато го открия някъде. Много съм щастлива, че го намерих и съвсем скоро ще го пробвам.

Билка Почистващ гел за лице и тоник с органична розова вода вече няколко пъти ви споменах, че съм си ги купила, но не съм ги използвала, защото привършвах предните си подобни продукти. Очаквайте ревю, имам големи очаквания.

Единствените две неща от декоративната козметика, които съм си взела. Много съм горда със себе си 🙂Real Techniques Setting Brush – първата ми четка на марката. Видях една мацка във влога си да я използва за хайлайтър и ми се стори ужасно сладка и готина. Отново дълго обмисляна покупка, но пък вече е при мен и си я използвам с голямо удоволствие. Не мога да кажа, че съм впечатлена от качеството на четката, толкова съм слушала за тези четки, че очаквах едва ли не сама да работи. Косъмчетата са меки и жилави, но ми се струват прекалено изкуствени. Нищо, има време да си допаднем.

Bourjois Rouge Edition Velvet 02 Frambourjoiseбеше продукт, който много исках, но и много се чудих дали да взема. Известно време имах проблеми с устните и не бях сигурна доколкото течно червило, което изсъхва до мат ще е добра идея. Но се оказа много щадящо и далеч от изсушаващо. Страхотно е.

За лосиона Seventeen Body Silk Pop вече ви говорих, така че няма да се повтарям. За Palmer’s Coca Butter Formula Cocoa Body Scrub се изкуших от блога на Теди, мирише страхотно на шоколад, още не съм го използвала, тъй като довършвам захарния си ексфолиант на Рефан. За съжаление е пълен с парабени, но мисля този път да си затворя очите 🙂Пемзата за крака и гъбичките за почистване на лице си взех от Джъмбо. Очевидно, още не съм ги използвала 🙂

Всички сме чували за Seche Vite и невероятната му способност да изсушава за секунди лака ви и да му придава лъскав вид. Но много момичета споделят,че съставът му е ужасно вреден. Капките на Sally Hensen Dry&Go Drops са вид заместител на Seche Vite и не съм чувала никъде да се споменава вреден състав. Тепърва предстои да потвърдя този факт. Използвах разтвора веднъж, много съм доволна, но ще спра дотук и ще ви говоря повече след още няколко ползвания.
Da Vinci Cleaning Soap for cosmetic brushes – научих за този сапун от бг-мама, където е доста хвален. Не е като Кря-Кря да не ми е достатъчен за почистване на четките, но реших да пробвам и това. Скоро ще ви споделя мнение и за него.
И така това бяха новите ми покупки, много съм доволна от себе си, че декоративната козметика липсва и си купих неща, които наистина ми трябваха и ще използвам всичко с голямо удоволствие. А вие имате ли мнение за някои от показаните продукти? Ще се радвам да го чуя 🙂

You may also like