A girl can have just as much brown eyeshadows


Аз наистина обожавам сенките за очи, те са ми любимата част от грима и ми доставят най-голямо удоволствие при полагането им. Мога да се възхищавам на перфектно положен фон дьо тен или руж, но нищо не ме вълнува толкова, колкото сенките.
И тъй като събота беше ден за чистене и бърсах всичките си палитри една по една, реших, че мога да ви покажа моята колекция от кафеви/сливово-кафеви/лилаво-кафеви/тоуп/нещо, което ми напомня кафяво сенки. Някои от тях само в кутийката изглеждат кафеви, но при суоч си личи, че са повече лилави или дори златни (MAC Tan теб гледам).
Определено имам слабост към кафевите нюанси, съдейки по бройката, но всеки има своите слабости, нали така? Без повече приказки, ето ги и тях 🙂

И малко по-отблизо:
 

 Някои от тях изобщо няма да ви изглеждат кафеви. Честно казано понякога си падам малко далтонист и ми е трудно да определя дали нещо е по-скоро бежово или по-скоро сивеещо. Така че ако видите нещо, което не ви се струва много кафяво, приемете го като бонус. Тъй като цветовете наистина са много, а и могат да говорят сами за себе си, ще се огранича в текста и ще ви покажа повече снимки.
 
/част от цветовете от палитрата Too Faced Chocolate Bar/
 / част от цветовете от китайската ми палитра с топли цветове/
 Та така, това е колекцията ми от кафеви сенки. Събирана е съвсем неумишлено, просто всеки път като вляза в магазин за козметика отивам в частта, отделена за сенки и първо пробвам кафевите. Реших, че е добре да ги събера и “прегледам”, за да знам с какво разполагам и да спра да купувам нови и нови нюанси, а просто да използвам това, което имам, защото всичкото това количество определено ще ми стигне за много дълго време.
 Надявам се постът да ви е бил интересен и ще се радвам да чуя вашето мнение за кафевите сенки, а и ще се радвам да ми споделите кой е вашият любим цвят сенки.

You may also like