Kiko Long Lasting Eyeshadow Stick in 06


Отдавна не съм ви говорила за декоративна козметика и сега ще поправя тази грешка – покрай римския ми haul ви показах дълготрайните стик сенки на Kiko.

Сенките на Кико са първите ми стик сенки, взех си ги, защото след хилядите ревюта, които прочетох за марката, този продукт се открои като един от най-успешните. И има защо.

 
Разнообразието от цветове е огромно – има 42 нюанса, (но това си е нормално за Кико). Ужасно трудно ми беше да си беше да си избера един нюанс и разбира се – той беше в кафявата гама – моят нюанс е 06. Опаковката е много приятна, стабилна и матова на цвят, сенките лесно се изваждат и прибират,а капачето се затваря стабилно.
Самите сенки са много кремообразни, лесно се полагат върху клепача и са високо пигментирани. Изсъхват бързо, но стига да не се бавите прекалено, лесно се преливат. Върху база издържат цял ден, без да се събират в гънките на клепача. Махам ги без какъвто и да е проблем с кайсиево олио (единственият начин, по който си чистя грим от очите), но предполагам, че и с двуфазен дегримьор биха се махнали лесно. Не усещам клепачите си по-сухи и няма никакви зачервяване на очите. Този тип продукти наистина са адски подходящи за моно грим или ако просто не обичате да прекарвате много време сутрин пред огледалото – просто ги разнасяте по клепача, блендирате краищата и сте готови. 

Цветът е достатъчно красив да се носи и самостоятелно – аз ги нося само така, защото ми спестяват ужасно много време. Ако смятате да използвате още един цвят, ви съветвам да действате бързо, защото подобно на други продукти от същия тип – сенките изсъхват и няма мърдане. Мисля че почти всички нюанси са блестящи,така че ако си падате по матови сенки или ги взимате за ежедневен грим, този продукт няма да ви допадне. Аз лично съм свикнала и въобще не ми прави впечатление, но е добре да си знаете.
Този път от състава нищо не разбирам, така че ви слагам снимката да прецените сами:
Цената е 6,90 евро и получавате 1,64 грама продукт, което при положение, че никога не успявам да стигна до края на сенките си, за мен е окей. За съжаление продуктите на Кико можете да си купите само онлайн или от магазините им в чужбина.
Горещи ви препоръчвам да пробвате Kiko Long Lasting Stick Eyeshadow, защото според мен са отличен продукт с много високо качество.   
Имате ли любими stick eyeshadows и използвате ли такива продукти?

You may also like