Обича ме, не ме обича: MAC Harmony


Преди почти година получих като подарък от приятеля ми грим сесия в МАС. Час и 40 минути един страхотен гримьор ме учеше как да се гримирам според спецификите на лицето ми и вместо да ми сложи розов или прасковен руж, той използва MAC Harmony, който е кафеникав с леко розово-бежов оттенък?  Стоях и гледах лицето си в огледалото известно време, защото ружът подчертаваше страхотно чертите ми и стоеше адски естествено. Взех си го, без да се замислям. Сега, след като е минала година, и премислям нещата, подозирам, че може и да е скулптурирал малко лицето ми и оттам да е дошло голямото иху-аху. 

Една година по-късно Harmony стои почти недокоснат. В началото го използвах почти непрестанно цял месец, докато един ден не се погледнах случайно в огледалото на работа и не видях едно тъмно кафеникаво мръсно петно. Wait what!? Уж го полагах с лека ръка, уж преливах внимателно, уж внимавах на каква светлина се гримирам, ружът все си стоеше като петно на лицето ми. Смених всичките си четки за руж, но без значение от четката, ружът си стоеше все като петно на лицето ми.

 Накрая се примирих, че просто не ми стои добре или не знам как да го нанасям и го сложих в дъното на чекмеджето, за да не ме дразни. Не знам дали е от мен или просто не е подходящ за моята кожа, но въпреки всичките ми усилия, нещата между нас не се получават. Присъдата е – не се обичаме.
Освен Harmony, имам и Springsheen и с него много се обичаме, нанася се лесно, много пигментиран е, но с лека ръка и внимателно нанасяне, ефектът е повече от задоволителен. Много харесвам ружовете на МАС и смятам, че въпреки цената им са страхотни продукти и с удоволствие бих си взела поне още един (Sunbasque, за теб говоря), но Harmony определено не е от тези, с които ще се разберем.
Жалко, защото наистина е страхотен продукт.

You may also like