Inglot Nail Enamel 826


През годините съм чувала много добри думи за продуктите на Инглот – добро качество, нормални цени, задоволително количество продукт. Два продукта се открояват като най-популярни – лаковете и сенките на марката. От сенките имам доволно количество, но лакове нямах. Ако трябва да съм честна надали скоро щях да имам, но се сдобих с един благодарение на Пинкс и след повече от месец тестване, съм готова да ви споделя впечатленията си:

Основно използвам лакове на Golden Rose, Flormar & Perfect. Свикнала съм лакът ми да издържа 4, максимум 5 дни; да съхне малко по-бавно; да се пообелват ръбчетата и понякога да става на черти.

  

/лакът тук е на три дни и виждате, че връхчетата са обелени почти незабележимо/
Лакът е от серията “Nail Enamel”, която е нещо като базовата серия за лакове на Инглот, и идва в по-голямо шишенце от стандартните – цели 15 ml. Доста по-течен е, отколкото съм свикнала и един слой не е достатъчен, за да е завършен маникюрът ви. При два слоя всичко е перфектно – наситен цвят, равномерно нанесен и лъскав, много много лъскав. Това е едно от основните неща, които разграничава лакът на Инглот от другите ми лакове – много е лъскав и постоянно му се радвам. Нанася се равномерно, не става на черти и няма балончета.

За цвета няма много да говоря, сами ще прецените дали на вас ви допада, но аз лично се влюбих в него – прекрасно розово – лилаво. Подходящ е най-вече за пролетта и лятото, но определено ще намеря начин да го нося и през есента.
Трайността му на моя нокът е нормална – 4-5дни, като накрая връхчетата са пообелени.
Определено ще си взема поне още един лак от колекцията, стига само да свърша няколко от моите, че напоследък хич не са малко.
А какви са вашите впечатления от лака и от марката? Имате ли любими цветове? 🙂

You may also like