Грижа за косата : Seri TheraCure Shampoo against Hairloss


Много пъти съм ви говорила за шампоана на Seri TheraCure Shampoo against Hair Loss в месечните ми любимци и реших, че е време да му отделя самостоятелно ревю.
Преди около три години майка ми купи този шампоан заедно с ампули от същата серия. Страдах от много силен косопад и пробвах всичко наред, само и само да открия нещо, което да ми помогне.

Ампулите бяха един от най-ефективните продукти, които съм пробвала срещу косопад, но за съжаление ги спряха от производство миналата година. Не си спомням колко ампули бяха в комплект, предполагам около 10, защото ми стигаха за почти месец. Използвах ги на всяко миене на косата, т.е. два пъти седмично. Косопадът ми намаляваше рязко, докато ги ползвах, като ефектът се запазваше известно време след това.
След като ампулите бяха спрени, продължих да използвам само шампоана. Шампоанът дава по-слаб резултат, когато го използвам самостоятелно и въпреки че след три години косата ми е свикнала с него, ефектът продължава да се забелязва.
Ето какво обещават производителите:
Seri theracure шампоан против косопад.Научно разработените съсътавки на шампоана Seri theracure против косопад, съдържат комбинация от про-витамин В5,витамин РР, Biotin и екстракт от портокал допринасят за ефективното спиране на косопада. Шампоанът осигурява интензивна грижа и защита на скалпа както и на корените на косъма.
Използвам Seri Theracure веднъж седмично, като го редувам с друг шампоан. Когато косопадът се засили, използвам само него. Измивам косата си винаги по веднъж. По принцип се бавих с писането на това ревю, защото ми беше трудно да ви опиша ефекта от този шампоан. Нямаше как да кажа – преди ми падаха Х косъма, а сега ми падат със 100 по-малко. Но когато се сресвам, по четката остава много по-малко коса; докато си мия косата, ми пада по-малко коса и когато сваля ластика от косата си, почти няма заплетени косми в него. Самите ми косми не изглеждат по-плътни, тъй като шампоанът третира основно скалпа и фоликулите.
По отношение на измиването на косата, при мен след едно измиване, косата ми е чиста три дни, на третия ден вече се забелязва омазняването и понякога използвам сух шампоан. Имам други шампоани, които почистват по-добре косата ми, но от този имам различни очаквания, така че това не ме притеснява.Съставът му започва с вода и два сулфата, но както казах и по-горе, готова съм да преживея сулфатите, стига да се преборя с косопада.
 /ето го и състава/
Не съм забелязала скалпът ми да става по-чувствителен при използването на шампоана, нито мога да кажа, че косата ми е изсушена, изглежда добре и най-вече не пада толкова много.
В момента съм в търсене на нови ефективни ампули, които да ми помогнат при сезонния косопад. Продължавам да използвам шампоана, наред с други продукти против косопад, доволна съм от резултата, който постигам с него му и ви препоръчвам да го пробвате. Тъй като свърших наскоро поредната опаковка, мисля да пробвам  нещо ново.
А вие имате ли свои любимец в борбата с косопада?

You may also like