Грим за Halloween


Празникът отмина и реших да ви покажа как гримирах брат ми и приятеля ми. Постът ще е основно от снимки, като само ще ви напиша какви продукти използвах:
Бои за рисуване по лице SES; NYX Jumbo Pencil in Milk; Catrice Kohl Eye Pencil; Essence Eye Pencil; Urban Decay Eyeshadow Primer; Ben Nye Luxury Powder.
Боите за лице не бяха достатъчно пигментирани, затова след неуспешен опит с тях се прехвърлих на моливът на NYX за белия цвят. Черния цвят по лицето на брат ми беше очертан с молив и запълнен на няколко пласта с черната боя за лице. Червеният цвят по лицето на приятеля ми беше отново от комплекта на SES, то беше учудващо покривно, но тайната се оказа, че е в това да не се слага бяла боя отдолу. Около очите и на двамата нанесох щедро количество от базата на Urban Decay и цветовете се запазиха в оригиналния си вид с минимално събиране в сгъвката на очите. Матирах лицата им с пудрата на Ben Nye, за да прикрия малко лъщенето на молива на NYX, получи се доста добре.
Ето ги и снимките:

 /тук е изцяло с боите на SES, бялото е на 4-5 пласта и пак можете да видите колко е непокривно/

/финалният грим с моливът на NYX/
/гримът в 8 сутринта/
/гримът на Арлекина в 9 вечерта. Да не ви казвам как ни гледаха хората, докато правихме тази снимка/
И така всичко измихме без проблем с Clinique Take the Day Off Cleansing Balm(божествен е, ще ви споделя скоро за него). Нямаше никакво раздразнение на кожата от боите и дори беше ядено с тях – никакви проблеми. 
Споделете вие колко сте били страшни на празника 🙂

You may also like