Kiko Inifinity Eyeshadows and [CLICS] Palette


През юли бях в Рим и се сдобих с няколко продукта от Кико, между които беше и [CLICKS] палитрата. Кико продават единични сенки – Infinity Eyeshadows, които могат да бъдат използвани самостоятелно или да бъдат поставени в палитра. Изборът от цветове е огромен, предлагат около 80 цвята с различни завършеци. Когато избирах моите цветове, момичетата в магазина ми казаха, че ако си купя три цвята наведнъж, ще ми подарят безплатно палитра за три цвята. 

Офертата се отнасяше за всеки вид палитри, стига да купите съответния брой сенки.
Самата палитра е с много изчистен дизайн, пластмасова е и цветът е мат, по който остават ужасно много отпечатъци, иначе е много стабилна, затваря се плътно и няма никакъв шанс да се отвори в чантата ви. Удобна е за път и не е излишно голяма. Ако трябва да съм честна, палитрата малко ми простее, но отделно от това нямам забележки към нея, още повече че беше подарък.
Сенките влизат в гнездата с леко клик-ване, оттам и името на палитрата, и застават много стабилно. Няма опасност да се измъкнат, много удобно е направено вдлъбнатината, така че да можете лесно да вадите сенките и да ги сменяте или просто да използвате някоя самостоятелно извън палитрата.

 /на тази снимка може да видите как изглеждат сенките, извадени от опаковките, отдясно се вижда и капачето/
Количеството на една сянка е доста голямо, не пазя опаковките за жалост и не помня колко е, но мисля, че е поне 2 грама. Всяка сянка идва с капаче, което ви позволява да я извадите от палитрата, да й сложите капачето и да я вземете със себе си. И трите ми цвята са с добра пигментация , не е нужно да напластявам до безкрай, преливат се с лекота и издържат до края на деня, като вечерта се забелязва избледняване. Цветовете, които избрах са:
236 – перлено бяло, пигментацията му е нормална, подходящо е за озаряване ъгъла на окото или под веждата. Аз го използвам нанесено и на целия клепач.
219 – перлено/металическо/не ме бива с финишите светло розово, цветът изобщо не е уникален, със сигурност имам повтарящ се в някоя от другите ми палитри, но много ми хареса. Има много добра пигментация и го нанасям по целия клепач.
213 – светло кафяво със студен подтон, това е най-пигментираният цвят от трите, а също и единственият мат. Изобщо не е брашнян или сух, нанася се с лекота и няма разпрашаване. Обичам да го нанасям в ъгъла на окото или в сгъвката на клепача.
/суочове без база, отляво надясно – 236,219 и 213/
Много съм доволна от сенките и признавам си, с удоволствие бих си купила още. Според мен системата е измислена много добре и е много удобна за път. А вие използвали ли сте сенки на Кико?

You may also like