До дъно ч.9


Продължаваме с празните продукти, като този път ще ви покажа само декоративна козметика. Искам да вметна, че тези продукти са по-скоро с изтекъл срок или кофти миризма и затова отиват в кофата:
Dior Nude Skin-Glowing Foundation – Създава естествен вид, не подчертава фините линии, не е много подходящ за суха кожа, тъй като се хваща за сухите петна, според мен е идеален за нормална към комбинирана и дори мазна кожа. Изхвърлям го наполовина пълен, тъй като го получих от размяна и цветът беше крайно неподходящ за мен. Исках просто да го тествам и да видя доколко е добър като продукт, след което си взех моя цвят и го използвам с най-голямо удоволствие.

Clarins Skin Perfecting BB Cream in 02 – отново продукт, получен от размяна, и отново много тъмен за мен. С много много преливане и много тънък слой от бб крема, беше сравнително окей, но изискваше прекалено много усилия. Остава му съвсем малко, докато свърши и го изхвърлям, защото срокът му на годност изтече.
Avon Arabian Glow Bronzing Pearls – изрових ги от шкафа на майка ми преди две години, когато тъкмо се бях запалила по козметиката. Използвах ги често преди време, но после така се втвърдиха, че е почти невъзможно да се извади цвят от тях, а и съм сигурна, че срокът им на годност е изтекъл. Не бих си ги купила отново, защото искам да пробвам други подобни продукти, но на други марки.
H&M Lipgloss – много любим гланц, придава стъклен ефект на устните, има частички, които бляскат в сребърни цветове. Лепне много, като почти всички гланцове на H&M, но не изсушаваше устните ми и стоеше като много красив акцент, положен върху матово червило. Изхвърлям го почти празен, тъй като си промени миризмата и мирише ужасно.
Essence Nail Art topper “11 Disco Disco”  – много любим топ лак с едри частици брокат, уви, изсъхна като камък и дори си правих експеримент като го обърнах наобратно, за да видя дали ще протече. Не мръдна повече от 8 часа. Иначе се чистеше трудно от ноктите, като всеки подобен лак, но го използвах с удоволствие.
Икаров Заздравител за нокти много любим продукт, изхвърлям го наполовина пълен, благодарение на ужасно краткия му срок на годност. Не бих го купила скоро пак, тъй като си имам нов заместител, който все още тествам.
Catherine Arley Hypoallergenic Base Coat ­– много обичах да използвам тази основа за лак, но в един момент забелязах, че много често лакът ми се напуква и рони. Пробвах да не я използвам и нямаше такъв проблем. Не бих си го купила отново, отдавна си имам достоен заместител.
Catherine Arley Hypoallergenic Nail Lacquer in 129 – не знам с какъв акъл съм носила подобен цвят на ноктите си. Бонбонено розовото определено не е сред предпочитаните ми цветове, директно заминава в кофата.
Flormar True Color in 004 – един от любимите ми лакове изобщо, изхабила съм повече от една бутилка от него. Цветът е разкошно празнично червено със златисти частици, нанесен на един пласт розовее, но при два пласта се вижда хубавият червен цвят. Жалко, че спряха серията, иначе с удоволствие бих си го купила отново.
Perfect Nail Lacquer in 446 – много красив цвят, на ноктите стои като перлено нюд-розово-оранжево (вече не ви звучи толкова добре, нали?). Много обичах да го нося и много харесвам фактът, че е в мини бутилка, така ми беше много по-лесно да го изхабя. Бих го купила отново, ако го открия.
Лавена дезинфекциращ антибактериален гел за ръце с масло от мента – много приятен продукт, радвам се, че го свърших, защото тази тубичка от 75 мл край нямаше. Връщам се към Бочко, защото миризмата на мента малко ми омръзна.
Farmasi Soft Touch Mono Eyeshadow in 20 – много любима сянка, използвах я с удоволствие почти година, докато не я изпуснах и не се натроши. „Събрах” я отново с трика със спирт, но не беше същото – пигментацията беше много по-слаба и самата сянка стана много ронлива. Цветът е точно „яйчена черупка” с блясък, много нежен като самостоятелен цвят върху клепача, а може да се използва и за озаряване под веждата. Имаше много силен парфюмен аромат, който на мен ми харесваше, но надали би се понравил на много хора. Не мога да я открия никъде, иначе с радост бих си я взела отново.
Vollare Сенки за очи Viper – купих си ги от Елитис преди години, когато много исках светъл цвят за клепача. Носих го само под веждата и беше много приятен цвят, но с времето започнаха да миришат много силно на химия и реших, че трябва да се разделим.
Moda I-Shine Eyeshadow in 309 – по едно време всички се бяха побъркали по сенките на Мода. И няма как – адски пигментирани, много мазни и лесни за нанасяне, бяха страхотни. Просто цветовете бяха прекалено ярки за моя вкус, а и напоследък моите си промениха миризмата. Не бих ги купила отново, защото не мога да си избера нюанс.
H&M Eyeshadow in Black – много ме забавляват колко лаконични са H&M с имената на продуктите си, на фона на всички останали компании. Отново доста стари сенки, използвах ги за очна линия, заедно с една двойна четка на марката. Много бях доволна преди години, но сега откривам, че пигментацията им е много слаба. Не бих си ги купила отново.
Wet’n’Wild Mega Eyes Mauve Magic – много ми беше трудно да изхвърля тези сенки. Много ги харесвам, цветът беше поредното красиво кафяво в колекцията ми и го използвах с удоволствие, докато не усетих как миришат. Това бяха най-лошо миришещите сенки в колекцията ми и ги изхвърлих, без да мисля повече. Въпреки това бих пробвала и други сенки на марката.
Vollare Golden Line Trio in 15 – много любими сенки за очи. Взех си ги преди години за една коралова рокля. Кораловият цвят от триото далеч не е пигментиран, но нанесен на 7-8-15 😀 пласта става много много красив и издържа дълго на очите. И те, като другите, промениха миризмата си и заминават в кофата.
Е, с това приключих и тази серия от празни опаковки. Надявам се да ви е било интересно и да споделите мнение, ако сте използвали някои от тези продукти. 

You may also like