Какво има в дамската ми чанта


Вдъхнових се от един от коментарите в поста за гивауей-я и реших да ви покажа какво има в моята дамска чанта. Много обичам да надничам в чуждите чанти, понякога момичетата имат много добри идеи какво може да добавиш към задължителните неща в чантата. Ето ги и моите: 

Портмонето ми /с принт на Биг Бен/ е подарък от близка приятелка – вътре са натъпкани  всички важни документи, хартийки, списъци с покупки, рецепти, касови бележки, списък със сенките от Инглот, който искам да си купя, снимки на близките ми хора…. с една дума – препълнено е.
Тефтерът ми с принт на Айфеловата кула е от Джъмбо и е пълен с какво ли не, отново има списъци с покупки, бюджети, цитати, идеи за блога, адреси, телефони. Общо взето продължение на портмонето ми. 
Телефоните – два, разбира се, добре че не са три. Един за семейството и един за приятелите.
Работният ми бадж, който не е сниман по обясними причини – тук дори няма да се впускам в обяснения и слушалките – рядко слушам музика на път за работа, най-вече защото нямам музика на телефона си, но понякога си пускам радио, когато чакам на някоя опашка.
Книга – почти винаги имам книга със себе си. Фентъзитата стоят вкъщи, защото тези 1000+ стр. тежат ужасно много, но всичко друго си изчитам по пътя до работа.
Гребен – преди си решех косата доста често, но сега успях да я укротя. Продължавам да нося гребена за всеки случай – винаги е дървен, четката ми за коса също. От години не съм ползвала пластмасова четка.
Малкият ми тефтер  с принт на коте – подарък от приятеля ми, използвам го само за да си записвам идеи за блога. Много е удобен и лек, което е важно, когато чантата ти е препълнена.
Огледало – имам  го от сто години и е оцеляло само заради металния си корпус. Да се знае 🙂
Червилата – споменавала съм, че обичам да си сменям червилото през деня, а и като всяко момиче обичам да имам опции.
Фиби и фуркети – вече съм се специализирала в правенето на кок с 3-4 фуркети или 2 фиби, отделно просто обичам да имам повече фиби, защото често ги губя. В чантата ми има цяла шепа, на снимката са ограничено количество.
Неща, който не са снимани, защото забравих да ги извадя:
Матиращи кърпичкине съм използвала от сто години, тъй като кожата ми доста се промени през тази година. Нося тези с надеждата да ги изхабя един ден и да приключа с тях.
Пандьо – флашката ми, използвам почти само за блога, пълна е със снимки и постове. Навъртяла е голям километраж, защото си я намерих в Италия преди 4 години.
Хапчета за гърло– запознайте се с човека, който всяка година боледува от гнойна ангина. Както и в момента, между другото – за никъде не съм без Трахизан. Превръзка – знаем си за какво е – да попива водата, когато си разлеем чашата с вода по бюрото.
Визитни картички, монета от Непал и ластик – тъй и тъй чантата ми тежи един тон, точно те няма да я скъсат.
Това бяха нещата, които нося със себе си. А вие какво носите в дамската си чанта? 🙂 

*Не забравяйте да се включите в гивауей-я ми, ако не сте го направили вече.

You may also like