Първи рожден ден и разкриване на подаръците от giveaway-я


Преди точно една година започнах да водя този блог.Близо година преди това започнах да се интересувам живо от козметика и миналия декември реших, че имам мнение за прекалено много продукти, както и нужда да пиша.
Пиша от съвсем малка, имала съм няколко блога/журнала, писала съм по форуми, писала съм за удоволствие, писала съм за конкурси. Писането е моят начин да си почивам.
Много дълго време водих този блог за лично удоволствие. Исках да видя дали ще просъществува поне два-три месеца, преди да започна да коментирам чуждите блогове. Първият ми коментар в блога беше през март и ми донесе голяма радост. Тогава реших да започна да коментирам чуждите блогове и да се „показвам” на света.
За една година блогът ми не стана много голям, но мен ме радва всеки един коментар, всеки един лайк и всяко обратно мнение за това, което правя. Много от вас споделиха в коментарите за giveaway-я, че ви харесва това, че пиша за по-различни продукти и се радвам, че ви допада. Понякога се чудя дали изобщо има смисъл да пиша за неща, които никой не е чувал. Но при избора на продукти, които да ревюирам, ме води основно идеята, че това е моят опит и не пречи да го споделя с онези, на които им е интересно.
Благодаря на тези, които ме четат и на онези, на които им остава време да коментират. Наистина много се радвам, когато науча, че някоя публикация или продукт ви интересуват живо. Коментарите ви са единственият начин да разбера за какво мога да пиша повече, така че моят блог да ви стане още по-интересен.
Реших да направя този giveaway, за да ви покажа колко са важни читателите за мен. И колко съм ви благодарна, че отделяте от времето си, за да четете моите мисли. Избрах тези три продукта, защото исках да подаря на някоя от вас неща, които аз, самата, много харесвам.
Та-дааааа :

 Четката на Zoeva за мен е една от най-добрите ми покупки за тази година. Много качествена изработка,пера я на всеки три дни откакто я имам и не е паднал нито един косъм, нито е променила формата си. По отношение на полагането на сенки се превърна в незаменим помощник – идеална е за полагане на преливащ цвят в сгъвката на окото и за преливане на цветовете, ползвала съм я за опушване и полагане на цвят на целия клепач и пак съм оставала много доволна. 
Четката на Sigma е моята нова любов. Използвам я ежедневно от октомви насам и се преродих. Понякога й падат косъмчета, но сумарно да са паднали 10-ина. Мия я ежедневно и не е променила формата си. Преди да започна да я използвам, имах „трудни” фдт, които знаех, че отнемат време за нанасяне, изискват по-специален начин за нанасяне (пръсти, beauty blender) и не винаги стоят добре на лицето ми. Откакто имам тази четка, всички фдт/бб кремове се нанасят еднакво добре, стоят на лицето ми по-добре, времето за нанасяне намаля до 2-3 минути и резултатът винаги е изключителен. С четката постигам средно до пълно покритие и самата четка не гълта много продукт.
Сянката на Mesauda реших да добавя спонтанно. Купена е от Рим през юли месец и си остана недокосната. Когато избирах какво да включа в giveaway-я, реших че тя ще е перфектен бонус за късметлийката. Живяла съм в Рим и за мен това е най-прекрасният град на света, бих се връщала отново и отново, и отново, и той никога не ме разочарова. Реших, че което и момиче да получи подаръка, ще се радва на глезотията да гримира очите си с нещо, купено от Вечния град.
И това е, надявам се да продължа да съм ви интересна, да ми споделяте какво ви допада и какво не и да продължаваме да се радваме едни-други.
Ето тук може да се включите в играта 🙂
Весели празници на всички и успех на всички участници 🙂

You may also like