Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief Review

Преди няколко месеца Грация решиха да ни зарадват с тестери на Клиник и everybody & their mom си купиха списанието, за да тестват продуктите.
Аз без бой си признавам, че си взех две списания, за да пробвам всички продукти. И след известно тестване, реших да ви споделя мнението ми за хидратиращия крем Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief.

Съвсем накратко за моята кожа: 
Добре хидратирана, с неособено равен тен, нормална към комбинирана, с разширени пори.
Какво обещава производителят?
С леката си крем-гел формула кремът осигурява на кожата 24-часова хидратация. Без масла/олиа в състава си. Подходящ за всички видове кожа.
Клиник определено са по-лаконични от мен :D
Какво представлява продуктът?
Наистина много лека крем-гел консистенция, разнася се с лекота върху кожата, има бледорозов цвят и попива изключително бързо.
Какво е моето мнение?
Кремът е един от най-леките, които съм пробвала и попива бързо в кожата, използвам го нощно време, защото сутрин не ползвам крем никога (shocking, I know!) Хидратира добре лицето ми, но бих го използвала лятото – много е лек и не успява да покрие напълно изискванията ми. Според мен изобщо не е подходящ за всяка кожа и момичетата със суха кожа могат спокойно да го подминат – ако се използва като основен крем, не мисля че би бил достатъчен. Докато го ползвах, не ми се появиха лишеи, но това го отдавам повече на остатъчния ефект от крема на BioTherm.
Аз лично, колкото и да обичам Clinique, не мисля, че това е продукт, който си заслужава инвестицията. Кремът е добър без съмнение, но е стандартно добър – подобни продукти на Vichy/Nuxe/ Avene биха били също толкова добри, но на по-ниска цена.
Какво е вашето мнение за крема? Любопитно ми е дали само аз съм толкова скептична 🙂

You may also like