Нови придобивки ч.10


Време е да ви покажа с какво се сдобих през последните няколко седмици. Някои от продуктите вече сте виждали в ревю, на други тепърва им предстоят ревютата, но както винаги – ако някой продукти ви вълнува по-силно, споделяйте в коментарите и ще забързам ревюто.

Напоследък продуктите за устни ме изкушават страшно много и неусетно се сдобих с голям брой червила и гланцове, не всички са на снимката, понеже ги получих в последствие, така че остатъка ще видите в следващия брой. И така, да започваме по същество:
Palmer’s Coconut Oil Formula Strong Roots – този и следващия продукт ги взех след едно ревю на Теди, още не съм го изпробвала, така че нямам какво да ви разкажа.
Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy  Conditioner – имах доста големи очаквания за този продукт, защото напоследък косата ми е много дехидратирана и от това се заплита ужасно.  За момента съм го използвала два пъти и не съм впечатлена. Първият път сложих колкото лешник по дължините и държах около 2 минути – обикновено мия косата си на три дни, но този път още на втория ден косата ми беше на клечки и не забелязах да е хидратирана; вторият път сложих на краищатата колкото грахово зърно и стоях една минута, резултатът беше по-добър, но отново не съм впечатлена. Ще продължа да го използвам и може би ще му отделя ревю.
Montagne Jeunesse Dry Skin Mask & Manuka Honey Peel-Off – остатък от мартенската треска по марката, тези също още не съм пробвала, защото изхабявам тази с шоколад и гледам да не държа отворени маските прекалено дълго време.
Clinique Exfoliating Scrub – старата опаковка свърши и ето ме с нова, беше ми подарък за осми март, както винаги много съм доволна, скръбът поддържа лицето ми гладко, намалява възпаленията и почиства завяхващите пъпки.
Catrice Beautifying Lip Smoother – много исках да пробвам тези гланцове на Catrice и през март се сдобих с един от тях. Цветът е светло бонбонено розово, първоначално нанесен стои на черти, но след няколко минути сам се намества върху устните и изглежда много равномерно. Приятен е, не лепне много, не се усеща силиконово върху устните, нанасянето му е малко необичайно за мен – не успявам да изстисквам и нанасявам едновременно, затова изстисквам по-голямо количество и го разнасям с гъбичката.
Bourjois Rouge Edition Velvet in Nudeist & So Happink! – любимите ми, използвах ги непрестанно през март, особено Nudeist – на мен ми стои убито-розово, много подходящо за всякакъв грим и особено за работа. Издържат дълго и не се усещат прекалено пресушаващо на устните през деня. Иначе забелязах, че след цял месец носене устните ми са по-сухи от обикновено, но това не ме спира да продължавам да ги нося.
Clinique Chubby Stick Intense in 03 Mightiest Maraschino – от страшно много време исках да пробвам чъбитата на Clinique … и да си призная, останах разочарована. Мислех, че са хидратиращи, но точно това усещам сравнително сухо на устните ми. Цветът наистина е много наситен и сравнително дълготраен – издържа в първоначалния си вид около 3 часа, след което гланцът изчезва и чъбито стои по-матово. А и миришат на химия, просто не знам откъде идва цялото иху-аху.
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original in Travel Size – покрай поста ми с основи за сенки, се разрази голяма дискусия за тази база, аз реших да я купя за трети път, но в размер за пътуване – 6 мл на цена около 10 евро. Този път срокът на годност, указан на опаковката, е една година, което ме изненада приятно. Определено е  по-постижимо да се свърши в рамките на една година, отколкото 6 месеца.
Topshop Cream Blush in Pulse – след едно ревю в блога на любимата ми Kaushal, където тя беше сравнила този руж със MAC Stereo Rose, реших че трябва да си го поръчам… не знам как някой успява да извади цвят от това нещо, но при мен нищо не се получава. Пробвах с пръсти, с дуо-файбър четка – не става, цветът е доста наситено червеникаво и през ум не ми мина, че няма да си личи на моето лице. Ще продължавам да се боря, но засега е голямо разочарование.
Rimmel London Eyeshadow Stick by Kate in 100 Rose Gold – говорих ви доста за тези сенки,написах им и ревю, време беше да ги представя и в новите придобивки.
И така – това бяха последните продукти, с които се сдобих напоследък. Не всички от тях са особено успешни, но останалите използвам с голямо удоволствие. Напоследък обръщам по-голямо внимание на грижата за кожата, защото състоянието на лицето ми рязко се влоши.

You may also like