Обича ме, не ме обича : Milani Luminoso


makeup blush milani baked blush luminoso
Днешното ревю е посветено на един продукт, с който първоначално изобщо не се разбрахме и го бях обявила за разочарование. Стоя „наказан” в шкафа месеци наред преди отново да му дам шанс, но пък после какво разбирателство настана 🙂

makeup blush milani baked blush luminoso

Ружът Luminoso на марката Milani е адски популярен в блог/влог средите и за него се говорят само хубави неща – известен е най-вече като дубликат на всеизвестния Nars Orgasm. Марката е американска и е известна най-вече с печените си ружове, от които е част и Luminoso. Името идва от италиански и означава „светъл, блестящ” и трябва да призная, че отлично описва цвета на ружа.
На снимки ружът ми изглеждаше  доста по-светъл и по-златен, отколкото продуктът, който получих аз. В действителност ружът е доста прасковено-коралов със златни отблясъци. Веднъж нанесен на лицето аз не забелязвам златните отблясъци, но е възможно това да е защото не съм супер бяла (или просто защото съм кьорава :D) 
 /нанесен 4-5 пъти, за да се открои по-лесно/
На моята кожа ружът стои като много естествена „руменина” в прасковено. Първоначално не се разбрахме, защото почти не се забелязваше. В последствие започна да ми харесва този нежен цвят, който ружът придаваше на лицето ми. Забелязва се и съвсем леко сияние.
Според мен на светла кожа ружът ще се отличава повече и ще стои много красиво, като ви съветвам да внимавате, защото е пигментиран.
makeup blush milani baked blush luminoso swatch
/тук горе-долу се забелязват блестящите частици/
По отношение на издържливост, ружът няма грешка – веднъж нанасен в 8 сутринта издържа до 7 вечерта като продължава да се забелязва с минимално избледняване, не изчезва на петна. Нанася се и се прелива с другите продукти върху кожата с лекота. Забелязала съм, че добре се захваща нанесен директно върху фдт, но не залепва, така че лесно може да го разнесете. Върху пудра е по-малко пигментиран, като отново се прелива лесно.
makeup blush milani baked blush luminoso swatch
/тук частиците се виждат по-ясно/
Кутийката му ми идва малко кичозна, надписът върху капачето се изтри за отрицателно време, затова и ви спестих подобна снимка. Кутийката е доста дебела и съдържа освен ружа, отделение на дъното, където има огледало и четка. По традиция, четката не е особено функционална, но ако сте на зор, може да успеете да я вкарате в действие.
И така – определено се обичаме с този руж, издържлив е, пигментиран е, цветът е много красив, по-подходящ за по-светли момичета, но достатъчно забележим и на такива с не толкова светла кожа. Определено качествен продукт, който е заслужено хвален – ако можете да го откриете, си струва да го притежавате.

You may also like