За тестерите 03Напоследък малко изпуснах темпото на редовните постове, но в личния ми живот се случиха толкова много приключения, че ми беше трудно да поддържам всичко в синхрон. Обещавам обаче да си наваксам в близките дни и да четете по-честичко мои публикации. Днес реших да ви разкажа за поредната доза тестери, този път по-малко от обикновено, което изненада дори мен, защото мислех, че съм изхабила повече, но съм ги подхванала и тях и следващият пост ще е по-пълен. Имам си една сравнително голяма кутия, пълна с тестери и е крайно време да ги изразходя, защото на повечето ще им изтече срокът на годност, а истината е, че покрай тестерите успявам да открия страхотни нови продукти.

Lakme K.Style Body Shaper Cool volume Cream – получих този тестер като подарък към покупка от Златна Рибка. Момичето ми го препоръча като лек и неутежняващ крем за обем. Нанася се на влажна коса и после е добре да изсушите косата със сешоар за по-добър ефект. Първият път, когато използвах този крем, го нанесох на леко влажна коса и я доизсуших наведена с главата надолу. Ефектът беше поразителен, косата ми имаше страхотен обем, без да стои на клечки, издържа си нормално дълго – три дни, преди да я измия. Бях готова да си го купя веднага, но реших да доизхабя тестера, който ми стигна за още два пъти. Не знам какво се случи, но и двата пъти косата ми ставаше на клечки и трябваше да я разресвам постоянно, въпреки това отново ставаше на клечки. Замърсяваше се още на втория ден и обемът беше по-малко. Не бих го купила в пълен размер.
Alteya Organics Rose Face Wash with Organic Bulgarian Rose – този тестер ми подари една приятелка, която си поръчваше Пинкс. Стигна ми за 3 пъти и много ми допадна, гелът беше много лек и воднист, измиваше добре лицето от грима, не пресушаваше кожата и нямаше онази натрапчива миризма на рози. Бих си го купила в пълен размер.
Uriage Isoliss Eye Contour Cream – имах големи очаквания за този крем, но ме разочарова. Текстурата му беше много неприятна и ми щипеше на очите, пробвах го два пъти и се наложи да го измия от очите си. Не бих го препоръчала на хора с много чувствителни очи.
BODI Beauty Regenerating BB Cream for Oily and Combination Skin Medium BODI Beauty е българска марка за козметика, която е по-популярна със серията продукти Pirin Dream. Този тестер получих при една от Пинкс кутиите и много се надявах да ми допадне. Всъщност продуктът не е лош, стоеше добре на лицето ми със слаба покривност и с приемлива издържливост, но цветът беше толкова оранжев, че просто нямаше как да изляза с него навън. Ще пробвам и светлата версия, но не бих си го купила в пълен размер.
Clinique Moisture surge CC Cream Hydrating Colour Corrector SPF 30 – знаете колко обичам продуктите на Clinique и искрено вярвах, че с този СС крем ще се разберем. Уви, стои на лицето ми адски тежко и брашняно, цветът е light medium, което би трябвало да е по средата между светъл и среден цвят, но ми беше тъмен. Разочарована съм и не бих го купила в пълен размер.
Clarins Skin Illusion SPF 10 – през март и април бях твърдо решена, че трябва да си купя нов фдт, нищо че си имах полуизхабен Инглот и едва наченат Диор, пробвах, тествах, накрая бях толкова разочарована, че реших да си взема фдт на Кларинс, без да съм го тествала (логиката ми убягва и на мен, самата). Продавачката в Debenhams ме убеди, че е по-добре да тествам първо и слава богу, този фдт ми стои тежко и брашняно на лицето. Подозирам, че това се дължи повече на уморената от зимата кожа и планирам да направя нови тестове с фдт към края на този месец.
All Nature Herbs&Oils Angelica and Argan oil Shower Gel – имах си цяла бутилка от този душ гел, в който за мен, най-хубавото беше бутилката. С нищо не се различаваше от останалите душ гелове, освен по-гелообразната текстура, не бих го купила отново, тъй като искам да се върна към сапуните.
Soap&Glory Naked The Righteous Butter – леле, леле, леле! Влюбих се в това масло за тяло и много съжалявам, че няма как да се сдобия с голяма кутия от това. Текстурата е маслена, разнася се лесно, мирише страхотно и попива бързо. От две нанасяния не мога да кажа дали подхранва кожата ми, но всичко останало беше страхотно.
Vichy Normaderm Tri-Activ Cleanser – реших да си припомня този продукт от тийнейджърските ми години и да си призная, не ме впечатли с нищо. Не ексфолира така добре, както любимият ми ексфолиант на Clinique и усещам леко пресушаване на кожата. Не бих го купила в пълен размер.
И така – това бяха изхабените тестери в последните месеци, много съм доволна, че успях да тествам тези продукти, защото ме спасиха от някои необмислени покупки. Продължавам напред с търсенето на добър продукт за обем в корените, подходящ за тънка коса – приемем предложения 🙂

You may also like