Покупки по повод рождения ми ден :)

Миналият петък имах рожден ден (йеееей) и по този повод бях решила да се поглезя с няколко подаръка от мен за мен си. Повечето от тях са неща, които искам от много отдавна, а два са подарък от родителите ми. Почти всичко бях получила през май и ги държах в две малки торбички, недокоснати. Бях решила, че ще ги отворя всичките на рождения си ден и ще се мажа с тях като малко дете. Сама не знам как издържах, но на 12-и специално станах един час по-рано, за да отворя и пробвам всичко… предполагам, че отстрани звуча доста инфантилно, но истината е, че обичам козметиката и тези неща ми носят страхотно удоволствие. В отделен пост ще ви разкажа как се сдобих с нещата, засега искам само да ви порадвам с малко снимки:

Реших да си взема няколко неща за проба на ColourPop, ако следите американските youtube-рки, със сигурност сте чували за марката. Съвсем скоро празнуваха първия си рожден ден и отзивите са тях са изключителни… аз още не съм ги тествала достатъчно, за да споделя обективно мнение, но поне може да видите колко са красиви. Уникалното при продуктите на марката е консистенцията, която е нещо средно между мус и класически сенки. Двете по-големи кутийки са хайлайтъри, а по-малките сенки. Червилото е създадено от Kathleen Lights, доста популярна американска youtube-рка, за марката и беше доста хвалено навред, та реших да грабна и него.

Двете неща на Kikoса ми подарък от нашите, ружът е невероятен – страшно пигментиран и мек, нанася се с лекота, като и трите цвята са много красиви. Стик-сенките не съм пробвала още, но имам друг цвят от тях и много ги харесвам като продукт.

Сенките на Milani от серията Bella eyeshadows вдигнаха известен шум, когато ги пуснаха на пазара. Много момичета ги похвалиха и реших да си взема три цвята за проба. Всъщност се сдобих с тях покрай общата поръчка с Кристин, Меги и Мърфи, когато те си взеха всеизвестния Luminoso. Още не съм пробвала сенките, но засега не виждам нищичко специално в тях.

За тази красавица дори не е нужно да говоря, имам вече една палитра на марката и качеството на сенките е впечатляващо, още не съм я пробвала и съм суоч-нала само един цвят, защото исках да я снимам за вас.
И забравих да направя снимка от близък план на сянката на Anastasia Beverly Hills в цвят Sienna, но съвсем откровенно – не знам откъде идва всичкия този шум. Сенките изобщо не са впечатляващи откъм пигментираност или възможност за преливане, но има още много да се тестват.
И така, това беше всичко, с което се сдобих – много им се радвам, много са красиви и съвсем скоро ще може да четете ревюта за всяко едно от тях.

You may also like