Гост пост: Пет задължителни продукта за лятото от Sincerely, Christine

Здравейте мили момичета,
тъй като дойде ред и за моята ваканция, реших да разнообразя малко постовете и поканих три страхотни блогърки да напишат по един пост, докато мен ме няма.
Първа е Кристин от Sincerely, Christine . Много се радвам, че тя ми гостува, защото съм голям фен на блога й и на нея самата, като човек. Едно супер мило и интелигентно момиче, което винаги ме изумява колко много празни опаковки акумулира 🙂 Задължително разгледайте блога й, ако не ви е попадал, има страхотни ревюта.


Здравейте! Обикновено си стоя в моя блог, но не можах да устоя на предложението на Ани и да се появя за кратко в нейния докато тя се е отдала на почивка. Дълго време мислих за какво да пиша, но в крайна сметка реших да ви покажа пет задължителни продукта за мен това лято. 

1. Термални води
Сигурна съм че ако напишете “ползи от термалната вода” в google ще намерите далеч повече приложения за този продукт, но през горещите дни аз ги използвам главно за разхлаждане и освежаване на кожата. Гледам винаги да имам една мини опаковка под ръка и винаги когато усетя, че вече започва да ми става горещо, вадя флакончето и пръскам. Предупреждавам, че в очите на околните това действие може да изглежда странно, но пък за мен си заслужава, щом ще получа известно разхлаждане в жегите.
2. Матиращи листчета
Ако като мен не забравяте за фон дьо тена през лятото, то дори и кожата ви да не е склонна към омазняване, по някое време през деня ще се появи известно лъщене. Тук на помощ идват матиращите листчета. В момента използвам и харесвам тези на Beauty Made Easy и по-специално антибактериалния вариант. Бързо попиват излишното омазняване, оставят лицето матирано като отнемат съвсем малко количество от грима.
3. Бронзираща пудра
Макар да използвам бронзиращи пудри през цялата година, лятото вадя по-тъмните и блестящи продукти от колекцията ми. С тях лесно и бързо се постига бронзов вид на кожата. В момента използвам Sephora Shimmering Bronzing Powder 02 Trip to Haiti (for medium skin) и е разкошна. Включва 3 нюанса, които придават на лицето страхотен бронзов цвят. Пудрата е пигментирана и трайна.
4. Слънцезащите за лицето
Предполагам всички знаете колко е важна слънцезащитата за кожата. Използвам отскоро Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Tinted Aquafluid и го имам в цвят Light Colour. Кремът не е мазен, не лепне и попива много бързо. Нося го самостоятелно с малко пудра, както и под фон дьо тен. Придава съвсем мъничко цвят. 
5. Дълготраен фон дьо тен
Както споменах, през лятото не спирам да използвам фон дьо тен, но тогава винаги избирам матиращи формули. От няколко месеца използвам L’oreal Infallible 24h Matte Foundation и го обожавам. Много лек е и не се усеща върху кожата. Дава средно до пълно покритие и не мърда по през целия ден.
Това бяха задължителните за мен продукти през лятото. Благодаря на Ани, че и гостувах в блога. 

You may also like