Един лесен начин да следим срока на годност на отворените продукти


Като момиче, което обича козметиката, аз имам по много от всичко и в повечето случай по няколко отворени сходни продукта от един вид. Въпреки че се старая да ги използвам често, е трудно да помниш срока на годност на всяко едно червило, лосион за тяло, фдт и прочие. Преди време бях писала статия за видовете срок на годност, по някакви неведоми пътища постът се е затрил.

Този път ще съм много по-лаконична и ще ви представя моят начин за следене на изтичащите срокове на козметичните ми продукти. За момента това е най-лесният за мен начин да следя всичко и да не се налага да гадая кога изтича годността на това и онова.
Става въпрос за една таблица, която имам от много време. Признавам си не помня кога и откъде съм я свалила, иначе щеше да има кредит, но е създадена от Vichy:

Ето от тук можете да свалите таблицата.

Лично за мен е адски удобна и я използвам постоянно. Записвам си всеки нов продукт, който започна да използвам, като има достатъчно полета за цялата информация. Няколко пъти съм ви споменавала за тази таблица и беше крайно време да ви я покажа.Дано ви е от полза 🙂
Ако имате съвети и трикове как следите срока на годност на вашите продукти, ще ми е интересно да ги прочета.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.