Любими продукти за юли


Мисля в най-скоро време да прекръстя тази рубрика от „Месечни любимци” на „Любимци по никое време”, определено не ми се получава редовното публикуване. Но шегата настрана, подготвила съм си поредната порция с продукти, които не спрях да използвам през юли:

Salt of the Earth Spray – признавам си, малко ми досаждаше използването на класическия вариант на солния кристал, затова реших да пробвам спрея. Също толкова добър е и е много удобен за използване. Мисля да напиша нова статия, в която да сравня двата продукта.
Marc Jacobs Daisy Dream ­ – винаги ползвам само по един парфюм и обикновено изхабявам голяма бутилка за година, след което си купувам нов. Избирам си парфюмите спонтанно, без да чета за новите аромати или кои ухания са модерни този сезон. Така че случи и с този парфюм, на фона на предишните ми не мога да кажа, че е нещо изключително, но е приятен ежедневен парфюм – ненатрапчив, допада на много хора и е сравнително траен. Има дни, в които го усещам до края на работния ден, има и други, в които още предиобяд не усещам нищо. Определено не мисля, че трябва да го имате на всяка цена, защото не виждам нищо уникално в него, но е хубав парфюм и го използвам с удоволствие. Основните нотки са на къпина, грейпфрут и круша.
Китайска четка за грим – леле, колко я обичам, имам една резервна, заради изгубена поръчка, но тази четка не я заменям за нищо на света. Мека е и след всичките измивания, продължава да е мека и пухкава, не е изгубила нито един косъм и е адски удобна за нанасяне на грим на целия клепач. Ако на някой му е любопитно, мога да ви дам и линк към нея J
Essence Sooo Glow! Cream to Powder Highlighter ­ – голяма любов изживяваме с този хайлайтър. Не спирам да го използвам, прибрала съм в шкафа и Soft&Gentle, и новите ми хайлайтъри на  Colourpop. Много ми харесва това, че се нанася лесно с пръст, не стои пудрено или мазно, издържа цял ден и може да бъде както много лек, така и доста интензивен. Имам и ревю, ако ви се чете повече.
Alteya Organics Lavender Water – купих тази вода, заради многобройните положителни ревюта, които прочетох. Използвам я като заместител на термалната вода – за успокоение на кожата и за освежаване. Справя се и с двете доста добре, но този аромат на лавандула го намирам за ужасен. Бърча нос всеки път, когато се пръскам. Не мисля че е нещо уау, но в жегите е приятно човек да има подобен спрей.
Perfect 5 in 1 Hardener – любимата ми основа, използвам я абсолютно всеки път и я купувам за втори път. Предпазва ми ноктите от пожълтяване, независимо какъв лак използвам. Удължава живота на лака и никога досега пластовете лак не са се напуквали.
MAC Blush “Springsheen” – култов продукт на MAC отпреди няколко години. Бях го зарязала, защото предпочитам матови ружове, но през юли открих, че отблясъците му почти не се забелязват и го носих с удоволствие. Много е красив и е адски подходящ за лятото.
Essence Lipstick “14 Adorable Matt!” – много любимо червило, наситен малиново червен цвят, който издържа дълго на устните без да ги пресушава и се „разлива” от контура минимално.
Golden Rose Matte Top Coat – влюбена съм в ефекта на тази база, превръща всеки лак в пълен мат, удължава малко живота на лака и изсъхва бързо. Съвсем скоро ще ви покажа любимата си комбинация от лак и тази база.
Това бяха всичките ми любмци за юли, постарах се да не ги повтарям с предишни, но май не ми се получи много. 
А кой е вашият любим парфюм? Имам още половин бутилка от Daisy Dream, но си набелязвам нова „жертва” 😀

You may also like