Любими продукти за август


Крайно време е да обобщим какво ползвах най-често през изминалия август месец. Обаче така се случва, когато работиш от два компютъра и на единия са снимките, а на другите – текстът 😀
Този месец определено наблегнах на бялата козметика, основно защото през лятото от декоративната използвам едни и същи продукти и няма смисъл да ги повтарям всеки месец. Ако все пак ви е любопитно, тук може да прочетете за любимите ми продукти това лято.

Здраве Форте Шампоан при Косопад – продължавам с търсенето на добър шампоан против косопад и за момента съм много доволна от Здраве. Още след втората седмица забелязах, че ми пада по-малко коса, на бутилката има описана схема за ползване, която следвам и засега виждам резултат.
 
Ziaja Cocoa Butter Hair Mask – имам тази маска от известно време и съм много доволна от ефекта, който придава на косата ми. Намалява заплитането и хвърчането, хидратира и не утежнява прекалено косата.
Sephora Mud Mask – реших да пробвам тази маска като по-евтин вариант на прочутите Glamglow. Много съм доволна от ефекта, отразява се добре на кожата, стяга порите и намалява проблемните участъци без да пресушава лицето ми.
Revive Regenerating Eye Cream – много любим продукт, използвам го непрестанно и за миг не съжалих, че го взех. Страхотно попадение за чувствителните ми очи. Очаквайте самостоятелно ревю скоро.
Klorane Floral Eye-makeup Remover спонтанна покупка, която се оказа страхотно попадение. Почиства бързо и добре грима ми, не дразни очите. Но най-голямото му предимство е страхотната мини-опаковка, която е идеална за сезона на пътуванията.
Sally Hensen Insta-Dri Top Coat – след известен период на тестване, вече мога да кажа – обичаме се. Лакът помага за по-бързото изсъхване на цветния лак, придава много красив блясък и да кажем, че удължава живота на основния цвят.
SunDance Lippen Balsam spf 30 – много исках да пробвам този балсам заради високия фактор и защото мирише на кокос+ванилия=ВНЛ 😀 Теди си го беше взела и веднага започнах да го търся. Доволна съм, приятен е, мазен, но не прекалено, хидратира устните и ги предпазва. Използвам го постоянно.
Bourjois Rouge Edition Velvet в цвят Frambourjois ­ – имам си цяло отделно ревю на този продукт, но е страхотен. Обожавам тази серия червила на Буржоа и скоро ще видите статия, посветена на мини колекцията ми. Иначе –наситен малиновочервен цвят, които попива до пълен мат на устните без да ги пресушава и без да се разлива извън контура, но пък цапа чаши.
Rimmel 1000 Kisses Lip Liner в цвят 011 Spice – страхотен, страхотен цвят! И молив! И си купх още 2. Лесно се разнася, пигментиран е и дълготраен. Скоро ще видите пост и за тази мини колекция.
NYX Blush в цвят Pinched – това е един от най-популярните ружове на марката и има защо. Цветът е много свежо розово, което нанасено с лека ръка, стои много естествено и красиво. За разлика от Espresso, Pinched не е толкова сух и не е нужно толкова ровене, за да получите естествената красота на ружа.
Това бяха всички продукти, които използвах с удоволствие през август. Ще ми е любопитно да чуя вашето мнение, ако сте пробвали някои от тях.

You may also like