Продукти, с които не си допаднахме ч.2

Като момиче, което обича декоративната и бялата козметика, през ръцете ми минават много продукти. Всички знаем, че дори и след n на брой прочетени ревюта и тестове даден продукт може да се окаже, че просто не е за нас. Някои продукти изискват по-дълго тестване вкъщи и чак тогава си проличава дали са подходящи за нас, или не. Днешният пост е вторият такъв, който пиша, и е посветен на продуктите, с които просто не си допаднахме. Преди да продължа, ще споделя дежурното „това, че не работи при мен, не означава че няма да работи и при вас“ J

Alfaparf Semi Di Lino Energizing Shampoo – нямам голям опит с професионалната козметика за коса и затова си купувам подобни продукти предпазливо. Този шампоан заедно с ампулите от същата серия взех, за да преборя косопада. Имах много големи очаквания от шампоана и ампулите, но след двумесечно ползване не видях никакъв ефект. По никакъв начин не подействаха на косата ми и дори се справяше по-зле и от обикновен шампоан. Определено не бих препоръчала тези продукти.
TopShop Cream Blush in Pulse – имах голямо желание да пробвам кремообразен руж и се влюбих в този цвят на TopShop. Реших да уцеля с един камък два заека, като пробвам нова марка и нов продукт едновременно. Уви, ружът се оказа абсолютно фиаско. Макар и пигментиран при суоч, ружът изобщо не се прехвърля от пръста или четката върху кожата. Пробвах неколкократно, резултатът е бледо бледо подобие на цвят. Не става дори за база, защото се нанася неравномерно.
Freeman Charcoal&Black Sugar Polishing Mask – мисля, че няма блогърка, която да не обожава скръбовете. Отдавна исках да пробвам тази маска, но устисках, докато привърша другите подобни продукти, които имам. Уви, на моето лице ефектът беше нулев. Пробвах да я използвам и като маска, и като ексфолиант – не видях никаква разлика, освен приятния затоплящ ефект. В момента я използвам като ексфолиант за тяло, но захарните частици се разтапят толкова бързо, че и там особен ефект не виждам. Това е първата ми маска на марката и ще ми е любопитно дали сте пробвали други и дали сте останали доволни.
Lush The Olive Branch Shower Gel – извинявам се, че го няма на снимката, но не можах да открия опаковката. Този душ гел беше пълно разочарование. Беше толкова разводнен и неразпенващ се, че го свършихме с приятеля ми за 4 дни. 4 дни! Дори разводнен фреш е по-гъст от този душ гел. Изобщо не бих го препоръчала.
Pirin Dream Super Activ Gel Scrub – за този продукт чух от Снежи , която му е голяма почитателка. Купих го с голямо желание, но уви, не ни беше писано. Като за начало помпата не работеше. Наложи се приятелят ми да го разглоби с клещи и аз да обирам с лъжичка продукта от стените – ще го видите в черната кутийка. Въпреки това реших, че не трябва да съдя по опаковката и какво пък, продуктът може да се окаже добър. Не видях ефект след използването му, макар да бях много редовна. Него също доизхабявам като скръб за тяло, но пък отново – оказва се по-воднист и много лесно се размива, докато обтривам кожата си.
Essence I <3 Nude “04 Sweet Chocolate”  – споменах ви и по-рано за тази сянка, суочната на ръка имаше страхотен златист цвят с нежен блясък. Нанесена на клепача обаче беше почти прозрачна. Налага се да наслоя голямо количество, за да се забележи някакъв блед нюанс на златното. Може би на по-светла кожа ще си личи повече, но на моята тази сянка е почти неизползваема.
Това бяха всички продукти, с които не се разбрахме в последно време. Тъй като не обичам да изхвърлям продукти, ако не ги подаря, гледам да намеря начин да ги изхабя. Така че не се изненадвайте, ако все пак ги видите и в „празни опаковки“.

Ако имате мнение за някой от тях, ще ми е любопитно да го споделите в коментарите J

You may also like