Създадени един за друг

Признавам си, че купуването на продукти е една от най-вълнуващата част на това да си бюти блогър. Винаги имаш извинение да си купиш поредното червило или сенки, да сложиш в кошницата още една спирала или пък фдт. Когато (най-накрая) се отдръпнеш за момент от цялата лудост с постоянното пазаруване, започваш да оценяваш много по-добре с какви продукти разполагаш, кои са силните им страни и как най-добре да ги използваш. Когато открия как да вкарам в употреба руж, който до момента съм смятала за слаб продукт, съм много щастлива, защото се чувствам все едно съм успяла да приложа бюти блогър-ските си знания в употреба.

Та напоследък отделям доста време да се радвам на колекцията си и да се ориентирам по-добре кои нюанси предпочитам, кои ми стоят по-добре, към кои посягам най-често. Съвсем случайно се оказа, че имам две двойки руж и червило, които просто са създадени, за да бъдат носени заедно. Едните купих едновременно, а другите с голямо разстояние във времето, но накрая пак се намериха.
MAC Blush “Springsheen” + MAC Lipstick “Crosswires”
И двата продукта са в розово-кораловата гама и доста време ми отне да забележа колко много си отиват. Ружът, нанесен с лека ръка, придава свежест и блясък на лицето, а червилото грабва вниманието и определено е водещото в тази комбинация. 
Продуктите се допълват, без да се бият и стоят много свежо на лицето. Определено са по-подходящи за лятото, но аз се възползвам максимално от последните слънчеви лъчи.
Inglot Blush 27 & Inglot Lipstick 135
Тук, гамата е съвсем различна – по-тъмна малиново-лилавееща. Купих двата продукта едновременно и после се усетих колко много си отиват. С този руж също трябва да се внимава, защото е много пигментиран. Цветът, нанесен на лице, страшно много ми харесва – различен е от класическите розови/коралови ружове. 
Когато ги нося заедно, нанасям с по-лека ръка, за да оставя червилото да е „водещо”. А то е невероятно – плътен малинов цвят, мисля че е със синкава нотка. Идеални са за настъпващата есен и със сигурност ще ги нося много често.

След тези две открития реших, че наистина трябва да отделям повече внимание на продуктите, с които разполагам, вместо постоянно да търся нови и нови, които да си купя. А вие имате ли подобна двойка продукти, които винаги носите заедно?

You may also like