Любими продукти за септември


Септември отдавна измина, а аз все още не съм ви показала любимите ми продукти за този месец. Днес ще поправя тази грешка и ще видите едно съвсем скромно количество. Преди събирах доста по-голям брой продукти, но с времето започнах да съм много по-критична към продуктите, които наричам „любими“ и затова бройката им намаля. Както и да е, този път ще ви покажа няколко стари и няколко нови продукта, които съвсем неусетна се наредиха или върнаха в редичката на любимците.

ArtDeco Tribal Sunset Blush – имам този руж от сто години и някак неусетно успях да му стигна дъното. Напоследък използвам само него, защото открих колко естествено и нежно стои върху кожата. Другият му голям плюс е, че се прелива с лекота. Много харесвам NYX & MAC, но там преливането на ружа винаги ми е било проблем, а ArtDeco е просто мечта, когато дойде ред на преливане. За пореден път ще кажа, че е и много дълготраен – вечер е в същия вид, в който съм го нанесла сутринта, но при мен почти няма руж, който да изчезва.
Alverde Deo-Zerstauber bla-bla-bla ­ – много ми е трудно с изписването на продуктите на Alverde, защото никога не знам кога да спра с имената. Това е део-спрей без алуминиев хлорид и изобщо какъвто и да е алуминий в състава си, но пък е с много приятен флорален аромат и с морски кристали. Не помня какво е точно цветето, но спреят мирише много свежо и приятно. Защитава ме сравнително добре от изпотяване и този път съм абсолютно сигурна, че съставът не съдържа алуминий.
Oils of the World ­– този продукт имам от кутията на Pinks и след като изхабих балсама си на Nuxe, реших да пробвам този. Почти съм сигурна, че това не е балсам за устни, а мултифункционален продукт на основата на масла. Използвам го единствено вечер преди лягане и на сутринта се събуждам с меки и подхранени устни. Страшно съм доволна, защото откакто го използвам, устните ми са в отлично състояние без значение колко изсушаващо червило съм носила през деня. Като усещане е по-мазно, но тъй като не пазя кутийката му, нямам представа какъв е състава.
Dior Nude Skin Glowing Makeup fdt – с този фдт имаме доста противоречиви отношения, не веднъж съм се оплаквала колко розово стои на лицето ми и как почти не го носих. Но лятото свърши и тъй като нямам друг фдт, реших да дам шанс на този отново. Малко му е минал срока, но кожата ми не реагира и затова мисля да пробвам да го довърша. Цветът му сега не ми се вижда така фрапиращо розов и го нося почти непрестанно.
MAC Mineralize Skinfinish in Soft&Gentle – друг стар любимец, който извадих от тоалетката и реших да нося отново. Много харесвам отблясъците, които придава на лицето и фактът, че се слива с кожата и не оставя никаква рязка граница отблясък.
Zoeva Loose Eyeshadow in “Champagne” – пигментът изглежда много подлъгващо на снимки, цветът му в действителност е нежно шампанско. Това е единственият ми пигмент и с него се работи много лесно, захваща се за суха четка, не се разпилява, няма fall-out и се прелива лесно. Абсолютно никога не съм го нанасяла с мокра четка, но един ден със сигурност ще пробвам 🙂 единственият му недостатък е, че част от пигментацията се губи при преливане и се налага да повтарям с четката, но това не е болка за умиране.
Morphe Eyeshadow “ES13” – това е единичната сянка на снимката. Обожавам този цвят и го използвам непрестанно в сгъвката на окото. Нанася се и се прелива с лекота, издържлив е и цветът е много близък до цветът на клепача ми. Харесвам го много, защото освен че омекотява погледа, стои много естествено. Почти не правя грим без да го използвам, наистина съм много доволна от сенките на Morphe и искам още 😀 Повече за тях може да прочетете тук 
И така, това бяха любимите ми продукти за септември. Споделете на какво се радвате вие в момента.

You may also like