Пет любими YouTube канала


От повече от две години прекарвам голяма част от свободното си време в четене на бюти блогове и гледане на бюти канали. За това време научих страшно много, вкусовете ми се промениха неколкократно, открих, че това, което харесвам, не винаги ми отива, а други техники, които съм пренебрегвала, всъщност ми стоят добре. Основната помощ дойде от YouTube, където можеш да видиш абсолютно всичко и ако си достатъчно наблюдателен, виждаш и тайните трикове на момичетата. Освен това снимките на продукти понякога могат да са подлъгващи, а в YouTube съм попадала на доста реалистични цветове. В този ред на мисли за никого няма да е изненада, че темата на днешния пост е 5 от любимите ми YouTube канала.
Страшно много харесвам момичетата, които ще ви покажа по-долу, и всеки един от каналите им ме разтоварва и ме учи на нещо ново. Доверявам се на преценките им за дадени продукти  нетърпеливо чакам всяко ново видео 🙂

 Jaclyn Hill
Има ли някой изненадан? Страшно много харесвам Джаклин, следя я от сто години и съм научила много от нея. Лично за мен тя е една от най-добре гримиращите се момичета в YouTube, макар и да не прави много разнообразни гримове. При Джаклин никога няма зле прелят грим, няма странни комбинации, няма контур-черта. Всичко е меко и прелято. Обяснява много детайлно и споделя трикове, които наистина помагат много. Макар да е станала голяма лигла напоследък, продължава да е много сладка и откровена. Лично аз я харесвам като човек повече, отколкото като бюти-гуру – за две години е споделяла толкова много за себе си в канала, че ми е по-приятно да я слушам как говори, отколкото да я гледам как се гримира. 
NikkieTutorials
Ники е невероятна, гледам я от година, но съм много ревностен почитател. Докато Джаклин има голям успех, че е в Америка (и каквото и да си говорим за всички американки е по-лесно да ги припознаят от марките), то Ники е в Холандия и при нея успехът дойде с цената на много труд. Ники е изключително продуктивна, рядко пропуска седмица без две видеа. Много е креативна, ползва много нови продукти и винаги е абсолютно откровена за тях. И като цяло – Ники не е класическата леко лигава youtube-рка, от време на време ще чуете по някоя f-дума, държи се нормално, има страхотно чувство за хумор и нейните видеа също са ми супер полезни. Обяснява подробно нови техники, прави тестове на фдт-и и всякакви нови продукти и прави много често гримове от музикални клипове.
LustreLux
Кати, както й е истинското й име, следя от самото начало на канала й. Попаднах на него съвсем случайно и първоначално я харесах заради външния й вид, но после… този характер ме спечели! Кати е доста далеч от стандартната youtube-рка, като цяло си пада мъжкарана, говори по-стегнато и е по-сериозна на клиповете си. Например веднъж беше ходила до Европа и направи влог, в един кадър изглеждаше доста пълна, но това беше защото носеше гащеризон. Явно феновете бяха коментирали, че е бременна, на което тя отговори с „Е, много сте груби, просто съм дебела, не съм бременна!“ Между другото – не е дебела, просто кадърът беше някакъв странен 😀 Много ми хареса, че не почна да приплаква как хората са я обидили, а директно им отговори. Харесвам я, защото опитва да прави по-нестандартни клипове, обожава сиво и има малко грозно кученце.
BeautywithEmilyFox
Ако другите най-вероятно са ви познати, то за Емили сигурно не сте чували. Но за мен тя е най-голямата сладурана сред всички мацки, които следя. Напомня ми страшно много на Спенсър от Pretty Little Liars, но в омекотена версия. Много я харесвам, защото е много мила, не се лигави и има много приятна дикция, с което не могат да се похвалят всички момичета в YouTube. Емили е от Канада и има сравнително малко последователи, но според мен заслужава много повече. Открих я, докато търсих суочове на червила и леле, Емили е пренаситена с червила! Определено те са й любимият козметичен продукт, защото има почти всичко на пазара. Много често прави суоч-клипове, на които тества цялата линия от червила. Гримовете й са по-семпли и стандартни, но лично за мен, са достатъчни. Поредното момиче със суха и ужасно бяла кожа, което следя. Имам чувството, че за да си Youtube звезда е абсолютно задължително да си с бяла и суха кожа 😀 Отскоро започна да снима клипчета и с модна тематика, което много ме радва, защото има много добър вкус и ми е приятно да я гледам.
Shirley B. Eniang
Шърли е от старата генерация, заедно с Ники, са в YouTube от повече от 4-5 години. Страшно много харесвам Шърли, защото е много уравновесена пред камера, има невероятен вкус за мода и прави много качествени клипове на разнообразна тематика. Започнах да я гледам заради някакъв клип с грим-колекцията й (ужасно малко според Youtube разбирането), но после изгледах всичко. Доскоро имаше някакви лични проблеми и много беше разредила честотата на публикуване на клип, но след едно емоциално видео обеща да стане редовна. Обожавам да гледам lookbook видеа-та й, често прави тагове, говори за проблемите си и как се справя с тях. Сама си прави перуки,които винаги изглеждат страхотно и е едно свежо попълнение сред всички beauty канали, които следя.
И така, с тези 5 девойки приключвам първата серия от Youtube любимки. Надявам се да са ви били интересни и ще ми е любопитно да прочета вашето мнение за тези момичета, ако ги следите 🙂 споделете ми кои са вашите любимки в Youtube, винаги съм в търсене на нови канали.

You may also like