Грим за Halloween 2015


За втора поредна година реших да споделя с вас грим за Хелоуин – миналогодишният беше изцяло мъжки, а в този пост ще видите мен и приятеля ми. От доста време бях решила, че искам да се гримирам като животно, но къде от мързел, къде от нямане на време, не успях да направя пробен грим и се наложи да си избера туториал и да го изпълня в 6 вечерта на 31-и. А на опашката чакаха и брат ми, и приятелят ми.
И така, ето 2-3 снимки на крайния резултат – моя леопардов грим:
Тук може да откриете и туториала, който следвах. Ако момичето не ви е познато, разгледайте й канала, изключително талантлива е в правенето на сценичен и театрален грим:

Използвах съвсем лек слой фдт (Catrice Nude Illusion), 2 цвята от Lorac Unzipped (Undercover & Unspoken за контурирането и оформянето на лицето), за очите използвах Urban Decay Primer Potion Original, един много стар кафяв цвят на Essence, очна линия на Essence и спиралата Lash Definer на Maybelline. „Носът“ направих с гел молив на Essence, оказва се, че леопардът има бели мустаци, затова само нарисувах точките по муцунката. Гримът ми издържа повече от 6 часа без проблеми. Знам, че е доста далеч от оригинала, но много се забавлявах, докато го правих и като цяло се получи доста ефектен.
Приятелят ми реши да е Darth Maul от Star Wars и при него гримът беше изключително лесен. Нанесох предварително базата на Clinique, след което използвах същия гел молив на Essence, (който е автоматичен, но аз 2 пъти опитах да го подостря :D) и червено стик червило на Avon. Фиксирах червилото с безцветната пудра на Ben Nye и неговият грим също издържа непокътнат повече от 6 часа.
А вие гримирахте ли се за деня на Вси Светии?

You may also like