До Дъно ч.14


Здравейте момичета,
Може би ще се повторя, но много обичам постовете за празни опаковки. Карат ме да се чувствам много добре и са ми почти толкова интересни, колкото постовете за нови придобивки. Натрупала съм много голяма торба с продукти и пак ще разделя поста на две части. Ето какво успях да изхабя за последните месеци.

Clinique Take the Day Off Cleansing Balm – много любим продукт. Спестява ми ужасно много време, почиства отлично кожата без да я пресушава. По-детайлно ревю може да откриете тук, ще забавя повторното купуване, защото в момента използвам по-достъпния му събрат (The Body Shop Camomile Cleansing Butter ревю). Но горещо препоръчвам и двата продукта.
Freeman Charcoal & Black Sugar Polishing Mask – тази маска се оказа много шум за нищо. Захарта се разтваряше прекалено бързо и не успявах да почистя достатъчно добре лицето си. Като „бонус“ оставаше тъмен филм върху кожата, които изискваше отмиване с друг продукт. Довърших го като скръб за тяло, където също не видях голям ефект.
Pirin Dream Super Active Gel Scrub – тъй като шишенцето не работеше от самото начало, прехвърлих продукта в друга кутийка, затова и го няма на снимка. Скръбът не вършеше нищо за мен, беше прекалено воднист с неравномерни частици и не можех хубаво да ексфолирам лицето си. Него също довърших като скръб за тяло, но там се представи слабо.
The Body Shop Camomile Cleansing Oil – много богата на разочарования снимка ще се окаже това. Олиото беше прекалено силно за кожата ми, пресушаваше я след всяко ползване и изискваше голямо количество продукт, за да почисти добре лицето ми. Помпичката течеше и цапаше всичко наред, накрая и лепенката с името се отлепи. Аз лично не го препоръчвам.
Golden Rose Paris Collection ­– изхвърлих лака след снимката, така че не знам кой номер е. Не знам при вас как е, но аз много се дразня, когато четката не достига продукта, а в шишенцето има още сумати количество. Затова и сякаш всичко лакове, с които се разделям, са използвани наполовина. Иначе самият продукт е със стандартното за марката качество и отдавна трябваше да се разделим.
Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel ­- много любим продукт, който успях да свърша в срок. На снимката си личи, че има още, но помпата не го хваща, затова ще разрежа опаковката, за да извадя всичко. Хидратираше леко и за лятото беше страхотен крем. Бих си го купила след време, но засега искам малко да си почина от него. Ревю тук.
Sun Dance Getontes Sonnenfluid spf 30 – лек цветен крем от слънцезащитната марка на DM. Купих го след препоръка на любима блогърка, без да си дам сметка, че тя е с много суха кожа… използвала съм го броени пъти, защото лъщи ужасно на лицето ми, не попива и цапа много. Имаше и мат версия, но бягам надалеч от тези кремове вече.
NYX Blushes – надълго и нашироко ви разказах защо се разделям с тези три ружа. Цялото ревю е тук, но накратко – страхотен продукт, макар и малко твърд, но след време започна да мирише много неприятно и се наложи да се разделим.
Rimmel Scandaleyes Precision Micro Eyeliner – тази очна линия е пълен провал за мен. От самото начало беше много суха и тушът не беше достатъчно плътен. Отделно връхчето се пречупи много бързо и не ставаше за нищо. Използвала съм я точно веднъж и отива в коша.
Salt of the Earth Spray ­– преди време много харесвах този продукт, но после открих, че в състава му има алуминий. Макар и да не е класическия алуминий, умишлено си купих този спрей, за да не използвам алуминий. Изхабих го докрай, но няма да си го купя отново. Ревю тук.
Batiste Dry Shampoo XXL Volume ­– първият ми шампоан на марката и съм влюбена. Придаваше обем и добре матираше за косата. Предвид, че има лак в състава си , я слепваше, но не беше нищо неприятно като усещане. Сега съм друг вид – Fresh – и той не слепва косата, но май ми липсва обема на XXL Volume и ще се върна към него.
The Body Shop Coconut Body Milk ­– пристрастена съм към аромата на кокос. Това мляко на TBS обаче не намирам за особено успешен продукт. Беше прекалено воднисто и слабо откъм хидратация. Определено не ми е достатъчно за зимата и побързах да го свърша преди това.
И така, това бяха част от празните опаковки. Очаквайте следващия пост съвсем скоро. Ако си имате любим ексфолиант са лице, ще се радвам да ми споделите в коментарите. Търся си заместител на Clinique, но засега безуспешно. 

You may also like