За тестерите ч.5


Здравейте момичета,
Посъбрах се ново количество тестери и реших да ви ги покажа. Напоследък почти спрях да използвам тестерите, в следствие на което шкафът, който им е отделен, се напълни,  та очаквайте скоро още няколко подобни поста. А засега ето какво пробвах.

Fresh Line Royal Beauty Phaedra &Cybele Body Milk – имах голямо очакване към този тип продукти на Fresh Line, но признавам си, останах разочарована. Не си падам по млеката за тяло генерално. Тези на марката са много редки и течни, трябва доста разнасяне, за да попие, миришат приятно, но не виждам никаква разлика с много по-достъпни продукти, макар и с не толкова естествен състав. За капак хидратацията не ми е достатъчна.
Fresh Line Spa Elixirs Dione Soothing & Nurturing Body Milk – друг доста посредствен продукт, отново прекалено рядък за моя вкус и пак не забелязах особена хидратация.
Revive Regenerating Eye Cream – бях си запазила едно саше за пътувания. Знаете колко обичам този крем за очи, купих го в оригинален размер, след като изхабих предишните си сашета. Тук може да прочетете повече.
Clarins Daily Energizer Cream – чувала съм много похвали за този крем и много исках да го пробвам. Мая го описва като подходящ за млада кожа и съм много съгласна, кремът е много лек и попива бързо, като хидратира кожата, но на мен ми идва слаб.
L’Erbolario Papavero, Ibisco & Meharees Body Cream – имам ужасно много тестери на продуктите на марката, с които ме снабдява една приятелка. Харесват ми, но ароматите им са много силни и специфични и понякога ги усещам прекалено натрапчиви. Иначе са богати, попиват бързо и хидратират добре. Определено си падам повече по по-гъстите текстури.
Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm – много исках да пробвам един друг крем за очи на Vichy. Но момичетата в аптеката имаха тестер само на този крем. Не ми допадна много, защото попиваше малко бавно, а сутрин предпочитам по-бързо попиващи кремове.
Missha Perfect Cover BB Cream Spf42 PA++ съвсем случайно се докопах до тестерче на този ББ крем. Допадна ми много, но цветът е ужасяващо бял, затова си го носих само вкъщи. Хареса ми и си го поръчах в моя цвят. След няколко носения все още не мога да реша дали ми допада, или просто го взех заради крастата.
Carroten Tan&Protect Spf 20 – имах големи очаквания за този лосион, но ме разочарова жестоко. Ходих веднъж на плаж и на 20 градуса изгорях на петна, направо не можах да повярвам, защото аз рядко изгарям, а този път беше много видимо. Може би е от сашето, но определено не бих си купила продукта в пълен размер.
Dercos Energising Shampoo Targets Hairloss – имах няколко сашета от този шампоан и го използвах 2 седмици, но не видях някакъв невероятен ефект. Знам, че подобни шампоани изискват време, но този на Rene Furterer рязко намалява косопада от първото ползване, макар и да не мие толкова добре.
Lumene CC 6in1 – преди време имах ББ крем на марката и ми беше любопитно да пробвам и СС. Допадна ми повече от ББ-то, много е лек и сравнително покривен, за дните, в които не искам голямо покритие, е добър вариант.
Bioderma Tinted Ultra-Fluid Suncare Spf 50+ – изхабих това тестерче на една почивка и чак сега виждам, че срокът му е бил до април тази година. Хареса ми, предпазваше добре лицето ми, въпреки че лъщеше повече отколкото ми е приятно.
И на последно място две проби на MAC Paintpots от сайта thebodyneeds2. Много исках да пробвам този вид база, но за момента е голямо разочарование, първо заради безумно малкото количество, което получих за малко повече от 3$ на кутийка и второ заради вида на продукта – беше много сух и нанасянето беше мъка. Предполагам, че когато се купи от магазина е съвсем друг на вид и продължавам да искам да го пробвам. Но реших да ви го покажа, за да се ориентирате колко продукт получавате и как поне за мен, това е смешно и не бих ви препоръчала да си поръчате точно това от сайта.

 

You may also like