Любими продукти за октомври


Юхууу, за първи път ще успея да публикувам поста за месечни любимци сравнително навреме! Откога не ми се беше случвало, а? 🙂 Напоследък ми е много трудно да пиша тези постове, защото макар че продължавам да си купувам нови неща, рядко когато дойде ред за месечни любимци, се сещам да включа нови продукти. Обикновено умът ми се връща към старите доказани продукти, на които разчитам без да се замисля. Старая се да разнообразявам продуктите, които ви показвам, но може да ми споделите в коментарите дали тези постове са ви все още интересни.
След като изяснихме това, нека преминем към героите на днешния пост. 

The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter – взех си този балсам за почистване на грим, след като се влюбих безвъзвратно в подобния продукт на Clinique (ревю тук). Продуктът почиства добре лицето от грим, макар че понякога повтарям измиването с гел. Не пресушава кожата и не се налага да търкам прекалено, за да се отърва от дневния си грим. Скоро ще му посветя самостоятелно ревю, в което ще го сравня с всеизвестното олио на марката и със сходния продукт на Clinique.
Ziaja Cocoa Butter Hair Mask – мисля че повтарям този любимец, но нямам как. Много съм доволна от маската, макар ефектът й да не е нещо супер уау. Доволна съм, че омекотява и разплита косата ми, без да я утежнява.
Catrice Eyebrow Filler – използвам по-тъмния нюанс на тъмнокафявите си вежди. И преди съм споделяла, страхотен продукт, който ми поддържа веждите спретнати и подредени, без да си личи, че има нещо на тях. Големият му плюс е, че не се размазва, ако се почешете и веждите остават подредени.
Inglot Sleeks 66 – бях позарязала това червило, но напоследък се опитвам да редувам продуктите, които използвам. Сложих го малко с нежелание и една колежка възкликна „Оле, колко е красиво това червило!“ и оттам-нататък си го слагах с кеф всяка сутрин. Харесва ми това, че цветът е плътен, прикрива недостатъци, не изсушава устните и е дълготрайно <3
S-He Nailpolish “Wow Farben” – всъщност този лак има много недостатъци, първият слой е непокривен и неравномерен. Съхне бавно, цапа много, ръбчетата на ноктите падат за ден-два, но цветът – наситено петролно зелено, което стои просто жестоко в студените месеци. Заслужава си ядовете покрай нанасянето 🙂
Maybelline Lash Sensational – няма пак да ви обяснявам как нося спирала 3 пъти в годината :Р този път си я купих, защото умирах от любопитство наистина ли е толкова добра и реших, че рожденият ден на брат ми заслужава носенето на спирала. Ами за един месец я носих два пъти, което за мен е много, и съм доволна. При правилно разресване на миглите помага и за обем, но като цяло наистина много красиво подчертава и удължава миглите, щеше ми само малко повече обем.
Kiko Milano Tribal Blush – тази красота ще получи ревю съвсем скоро, но дотогава е голямо удоволствие за използване. Първо, заради страхотния дизайн, второ заради продукта, който е много нежен и стои много красиво върху лицето.
И така, това бяха продуктите, които използвах основно през октомври. Ако си имате любима маска за коса, ще се радвам да ми споделите, защото съм в търсене на нова.

You may also like