Любими продукти за ноември


Здравейте момичета,
Днес съм ви подготвила едни много специални любимци. Постарах се през ноември да използвам различни продукти, защото тези, които са се задържали при мен, предпочитам да ги използвам, а не просто да им чакам срока да мине. През ноември въпреки че кожата ми стана малко по-суха, използвах почти само пудра , фдт-ът беше изключение. Усещам обаче как започва да ми липсва и скоро пак ще ви продухам ушите с хвалебствия за Инглот. Но да се върнем към тазмесечните любимци.

Nuxe Crème Prodigieuese Anti-Fatigue Moisturizing Cream – купих си този крем след препоръките на Мърфи и останах много доволна. Попива бързо в кожата, хидратира я добре и мирише много приятно. Дори смея да твърдя, че го харесвам повече от любимия ми BioTherm Aquasource.
Max Factor Facefinity All Day Primer spf 20 – отне ми известно време да хвана цаката на този продукт. Използвах го често през лятото, но тогава оставаше бяла линия там, където не беше добре размазано. Сега не съм променила нищо в начина, по който го използвам, освен че слагам повече и сега почти не остава бяла линия? Добра основа е, удължава живота на фдт-а, подпомага до някаква степен по-лесното нанасяне, но по отношение на контролиране на омазняването не е много успешен. Харесва ми повече как седи под пудра, отколкото под фдт. Ревю тук.
M.A.C. Mineral Skinfinish Natural “Medium Plus” ­– купих си тази пудра през лятото, но понеже не я тествах преди да я взема, се оказа малко светла. За справка при Careblend серията използвах същия нюанс и ми беше малко тъмен, затова без проба взех и от MSN, но явно не съвпадат. В началото изобщо не харесвах я, защото тя е почти невидима на лицето. Пробвах я върху фдт и очаквах да се справя с омазняването… грешка. Пробвах я с мека четка върху основа, за да я нося самостоятелно, като очаквах покритие… грешка. Основният й плюс е, че има мек фотошоп ефект върху лицето. Прикрива пори много добре и е почти невидима на лицето, дори да напластатите, не стои брашняно и грозно. Смятам да й отделя ревю, ако ви е интересно.
Farmasi Powder Pearls Bronzing Powder in 04 – това е един много стар руж/бронзър, на който обаче реших да дам нов шанс през ноември. За целта използвах дуофибърното китайче, имитация на МАС 187, на снимката и открих, че адски много ми харесва ефекта на моята кожа. Перлите има блестящи частици и като цяло избягвам блестящи ружове, но нанесен с тази четка, резултатът е „затоплено“ лице по почти незабележим начин. Много се радвам, че открих начин да използвам ружа и сега съм решила да опитам да го изхабя до край.
Colourpop Highlighter “Wisp” – много време този хайлайтър стоеше в шкафа без да бъде използван, но е прекалено красив, за да го пренебрегвам и през ноември, реших че ще отива много на ружа/бронзъра на Farmasi. Комбинацията е наистина много успешна, защото хайлайтърът има отчетлив златист цвят. Примирих се с формулата и го нанасям с пръсти, веднъж като се свикне, продуктите са доста приятни за употреба. Много издържлив и красив, ползвам си го с кеф 🙂
LR Health and Beauty Systems Deluxe Aqua Affair Lipstick in 02 – това червило стоеше в шкафа при останалите летни червила и търпеливо чакаше по-високи температури. Но един ден го сложих върху остатъци от малиново червило и се получи много красив цвят, който просто не мога да ви опиша. След като в последните дни използвах (и изхабих) едно червило на Max Factor, устните ми бяха много сухи, но LR се справя адски добре с подхранването им. Мазничко и слабопокривно, червилото е много комфортно на устните, особено в студа.
Wycon Liquid Lipstick “Sangria” – надали за някого е изненада, че единственото ми червило на марката е в този цвят :D не мисля че някога съм го споменавала, но всъщност много харесвам Sangria за по-студените месеци. Цветът е наситено малиново с доста червено в него, изсъхва до пълен мат, като много трябва да се внимава с нанасянето. В последствие лепне и цапа чаши, но за вечерни излизания е перфектно. Предвид разнообразието от цветове, препоръчвам да им хвърлите едно око.
Две китайчета от buyincoins – това е любимият ми сайт за четки и китайски дребушлъчета. Имам доста четки от сайта, като всичко е на късмет, но тези са две от най-добрите. Дуо-фибърната (имитация на M.A.C. 187) е много голяма и за фдт не ми е достатъчно прецизна, но момичетата в M.A.C. нанасят почти всичко с тази четка, включително и руж. Реших и аз да пробвам вкъщи и резултатът много ми допадна, четката загребва малко продукт и при нанасяне на кожата ружът стои слабо пигментиран и много добре разнесен без усилия. При желание естествено, пигментът може да се наслои. Ако имате подобна четка, пробвайте да нанесете ружа си с нея, ако търсите естествен завършек, мисля че ще останете доволни.
ФДТ четката (имитация на Real Techniques) е много-много гъста, с меки косми и средно голяма глава. Използвам я, когато искам да получа по-висока покривност от пудра. През лятото ползвам основа-коректор-пудра, но тъй като държа на покритие, реших да пробвам да нанеса пудрата си с подобна четка. Загребва достатъчно продукт и успява да го положи върху кожата по такъв начин, че да стои естествено и красиво, без да е пудрено. Много съм доволна и я ползвам много често. Когато ползвам фиксираща или завършваща пудра, използвам стандартна пухкава четка, но когато търся покритие – винаги посягам към това китайче.
И така, това бяха моите любими продукти за ноември. Ако някой проявява интерес, мога да ви дам линкове за двете китайчета, предвид цената им от 2-3$ и безплатната доставка от сайта, няма какво да губите. Търся си нова пудра, която да използвам вместо M.A.C. , че както е тръгнало, ще я свърша за един сезон. Ако си имате любима, ще се радвам да ми я споделите в коментарите.

You may also like