Beauty Galore на две годинки и обявяване на спечелилите giveaway-я :)


Здравейте момичета,
Ето че най-накрая настъпи и рожденият ден на блога. Beauty Galore стана на 2!
Ще се постарая поста да не звучи сълзливо и  прекалено драматично, но искам да Ви благодаря, че ме четете! Че лайквате постовете във Facebook, че отделяте от времето си да коментирате, че ми изпращате мейли и съобщения. 
Когато започнах блога, си бях обещала, че няма да го рекламирам никъде. Пишех го за себе си. Но след три месеца писане, започнах да усещам липсата на ответна реакция. И тогава се появи Веси от Beautiful Sin, която започна да коментира и да ме насърчава. Никога няма да забравя колко се зарадвах, когато видях, че имам коментар в блога, а думите й ме разчувстваха супер много. Блогът беше доста зле по онова време, защото макар и да бях изчела купища блогове преди да започна моя, едно е да четеш, друго е да го водиш. Но тя беше открила нещо, което да си струва да се задържи в моя блог. В последствие и други момичета започнаха да коментират блога ми и аз бях на седмото небе. 
Всеки лайк на страницата ми във Facebookбеше и продължава да е малък празник. Близките ми хора знаят колко много се вълнувам, когато имам нови последователи, когато някой/някоя от тях се свърже с мен, за да обсъдим нещо. Знам, че Вие, като читатели, постоянно четете сълзливи обяснения от блогърки и Youtube-рки колко сте важни, но всичко е истина до последната дума.
Да знаеш, че има хора, които оценяват всичките усилия и време, които отделяш, за да създаваш нови статии за блога. Целият процес по измисляне на нова и интересна рубрика, която да е приятна за четене. Всичките финанси, които се инвестират в статии и външния вид на блога… Когато някой коментира или сподели поста ми, всичко това си струва.
Разбира се, не бива да подценяваме и моето собствено желание и глад за козметика, но ако не бяхте Вие, сигурно отдавна щях да спра да водя този блог. Затова искам да Ви кажа едно голямо
Благодаря!
И продължавайте да обичате козметиката, защото този свят има нужда от красота 🙂
А сега нека да сложа край на чакането и да обявя двете победителки:
Награда 1 – палитрата на TheBalm печели Малина Панева:
 Награда 2 – маската на Sephora и лосионът на Bio-Beaute by Nuxe печели Светла Димитрова:
Ще чакам момичетата да ми пишат, за да се уговорим как да си получат наградите. А ако това не се случи до 23.12, ще изтегля нова победителка/победителки.
Честито на печелившите, а на всички останали участници – Благодаря ви за участието и всички мили думи.
Весели празници на всички и нека бъдем по-добри един към друг.

You may also like