Здраве Форте Шампоан при косопад


Здравейте момичета,
През изминалата година не успях да пиша достатъчно за продуктите за коса, които използвам и затова реших да наваксам с няколко шампоана. Днес ще ви разкажа за един от тях, който ме изненада много приятно. Ще започна малко отдалеч брат ми имаше много сериозен проблем с пърхота – пробваше различни шампоани, но всичките дразнеха скалпа му и причиняваха още повече пърхот. Така и не отидохме на лекар, но един път му предложих да пробва с шампоана на Здраве против пърхот. Това се случи преди почти две години и оттогава брат ми не е пробвал друг шампоан. Пърхотът рязко спря, скалпът му се успокои и състоянието му е много по-добро.
Та докато се чудех какъв нов шампоан против косопад да си взема, реших да пробвам шампоана на Здраве. Цената му (8-9 лв) беше голямо облекчение след всичките професионални шампоани, които бях използвала до момента.
Какво обещават от марката?
Шампоанът Здраве форте при косопад действа директно върху космения фоликул като стимулира растежа на косъма. Концентрацията на уникалния комплекс от активни съставки Follicusan едновременно активира клетъчния метаболизъм и растежа на косъма, намалява косопада. Интензивният шампоан повишава микроциркулацията на скалпа и така осигурява необходимите енергийни елементи за по-бърз растеж на косата. В резултат косопадът е значително намален, растежът на здрава коса стимулиран, а косата е жизнена и красива.
Когато си купих шампоана, реших че ще използвам само него, вместо да го редувам с друг шампоан, както правя обикновено. От марката препоръчват да се използва два пъти седмично един месец, след което да се ползва веднъж седмично като поддържаща терапия. По това време косопадът ми не беше много силен, но винаги гледам да имам в банята си поне един шампоан против косопад. Ефектът от използването му беше много добър – след няколко измивания, косопадът видимо намаля и това продължи, докато свърша опаковката и известно време след това. По отношение на растежа на нова коса не мога да кажа нищо – постарах се да обърна внимание, но не забелязах видима разлика от преди и след да започна шампоана. 
Друго нещо, което ме спечели, беше че шампоанът измиваше много добре косата ми. Казвала съм и преди – имам фина коса, която лесно се пресушава и заплита, корените също лесно се омазняват. Здраве определено слагам в графата „добри шампоани“, защото дори на третия ден можех да пропусна сухия шампоан, а косата ми не се усещаше силно пресушена.
Ако си търсите нещо бюджетно в борбата с косопада, дайте шанс на Здраве Форте. Шампоанът си струва да се опита, защото след редовно използване косопадът намалява, а и измива косата добре. 

You may also like