Нови придобивки от P2


Здравейте момичета,
Днес ще ви покажа няколко продукта, които ми бяха подарък за рождения ден. Една много близка приятелка реши да ме зарадва и ми подари „коктейл“ от продукти на немската марка P2, която принадлежи на DM. Продуктите на марката са много достъпни и ако следите немски блогове, ще ги видите често. Славят се с добро качество и с много добра цена. Това са първите ми продукти и много се зарадвах, че мога да пробвам нещо на марката. Девойката ме познава много добре и беше избрала два цвята сенки в страхотни цветове – наситено червено и тъмно зелено, молив за устни в тъмно бордо, гел за вежди и светъл лак – почти бял, но всъщност цвят „крем“. Днес ще ви разкажа повече за три от продуктите – моливът за устни, лака и гела за вежди, а сенките ще оставя за второ ревю, защото не съм ги тествала достатъчно.
P2 Volume Gloss Gel Look Polish “330” – цветът, както казах, е „крем“ – бяло с видима нотка бежово, което го прави много по-лесен за използване от чисто бял лак. Има широка четка, която е удобна. Нанесен на един слой, стои неравномерно, но сложа ли втори цветът е много плътен и красив. Съхне за нормално време, издържа нормално дълго на ноктите ми – т.е. около 3-4 дни преди да се обелят връхчетата. Стои много красиво (ако сте фенове на бели/светли лакове). Ако бяха достъпни в България, бих си взела още цветове.
P2 Perfect Look Lipliner “129 Grape” – това е любимият ми продукт от подаръка. Приятелката ми специално ми похвали моливите и едва се сдържах да го снимам, преди да го използвам. Моливът е автоматичен, но в края си има острилка за върха, което ми се стори малко странно, но пък полезно. И ще ви кажа, че това е един от най-добрите моливи за устни, който имам. Много мек графит, който не се усеща мазно, но очертава нежната кожа на устните с лекота. Липсва сухото дърпане, често срещано при други моливи. Веднъж нанесен, не се усеща сух и тежък, има матов завършек и почти не го усещам. Лесно се прелива с червила, ако обичате омбре ефект. Издържа много дълго на устните без да ги пресушава и без онова характерно лепкаво усещане, което имат повечето моливи. Наистина е страхотен продукт не просто за цената си, а като вид продукт.
P2 Eyebrow Styling Gel – много обичам този гелове за вежди и много се зарадвах, че има такъв в подаръка 🙂 започнах да го използвам веднага и съм със смесени чувства. Аз имам по-тъмния цвят и на моите вежди идва прекалено тъмно. Уплътнява ги, защото в състава си има фибри, което допълнително влошава нещата. Не че веждите ми стават като греди, но аз имам дебели плътни вежди с минимално празно място. Използвам този тип продукти, повече за да ги държа под контрол, отколкото за уплътнение и винаги избирам малко по-светъл цвят от естествения ми, защото ми стои по-добре. Цветът на този гел, както казах, е малко по-тъмен и това не ми допада, защото веждите ми изглеждат още по-големи и плътни. Иначе се държи добре за гел – подрежда веждите и ги държи спретнати цял ден. По-трудно се сваля от другите ми продукти и все още не съм сигурна дали не ми дразни очите, но почти винаги, когато го ползвам, усещам леко лютене към края на деня. Във всеки случай се радвам, че успях да пробвам още един гел за вежди.
 /тук може да видите лака на безимения ми пръст/
 /а тук – гела за вежди и молива за устни/
И това беше първата част от страхотните ми подаръци. А вие пробвали ли сте нещо на марката? И какви са ви впечатленията?

You may also like