Обича ме, не ме обича : Topshop’s Metallic Cream Blush in ‘Pulse’


Здравейте момичета,
Днес реших да ви покажа един продукт, с който изобщо не се разбрахме. Планирах да го посоча в следващия пост с разочарования, но после реших, че ми е нужен по-голям мегдан, за да се оплача от него. Никога преди не бях пробвала козметика на TopShop и като цяло съм резервирана към модните марки които правят козметика (изключваме старите френски модни къщи).
И когато любимата ми Kaushal Beauty (сигурна съм, че поне една от вас е гледала неин клип в YouTube) сподели в блога си, че кремообразният руж на Topshop в нюанс „Pulseе едно към едно с прословутия Stereo Rose на MAC, си измислих сто и една причини да си поръчам ружа на Topshop. 
Дотук всичко хубаво – взех го от feelunique, цената му беше добра, дойде сравнително бързо в много сладка опаковка. Както повечето ми нови неща, го съзерцавах известно време преди да го докосна…
И дори не мога да ви опиша какво фиаско беше. Ружът просто не се прехвърли на кожата ми – търках упорито с пръст, рових с дуофибърна четка, едва ли не потопих бютиблендъра си в него, нищо, нищичко. Едва-едва забележим цвят, които изискваше ненормално много наслагвания – за да се види на пръста ми, камо ли на лицето. В блога на Kaushal суочът беше много плътен и пигментиран (а тя е много по-тъмна от мен), Ели от Maquilab също е много доволна от своя, но нейния е в друг цвят.
Пробвах ружа няколко пъти, но резултатът беше все един и същ – нулев. Подозирам, че съм получила стар продукт. Реших да го подаря на една приятелка, която е като Снежанка, с надеждата, че на нейната кожа ще се вижда поне малко.
Определено не се обичаме. За сметка на това, аз не се отказах да пробвам кремообразен руж и се сдобих с един на H&M, който е разкошен и ще четете за него съвсем скоро.
П.П. Обещавам, че ако приятелката ми изкара цвят, ще пиша отново.

You may also like