За тестерите ч.6

 
Здравейте момичета,

Днес отново ще си говорим за тестери, но този път съм събрала малко по-големи опаковки от дежурните сашета. Както и при останалите постове, ще ви споделя впечатление и ще ви кажа дали бих си купила пълноразмерен продукт.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ – това беше овлажняващ лосион/крем за тяло, подходящ за много суха и чувствителна кожа. От марката твърдят, че намалява сърбежа и неудобството от опънатата кожа. Аз мога да се “похваля” с много чувствителна кожа и в няколкото пъти, в които използвах Lipikar, не забелязах по-силен ефект от останалите продукти, които използвам. По принцип смятам, че на такъв тип продукти им трябва време, но не бих инвестирала в пълноразмерна опаковка, защото домашният ми кокосов лосион е непобедим!

Bioderma Photoderm SPF 50+ – използвах го още лятото и ми стигна за няколко нанасяния. Предпазваше лицето ми от слънчевите лъчи и се справя много добре в тази си роля, но беше толкова мазно като усещане, че слънчевите ми очила се хлъзгаха по носа… не бих си го купила отново.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask – доста популярен продукт на Clinique. Много ми беше любопитно да го пробвам. Този малък тестер ми стигна за 6-7 пъти, като нанасях обилно от маската. Много харесвам маски, които нанасяш през нощта и попиват в кожата. Харесах и тази, но не видях някакъв невероятен ефект, който да оправдае високата цена. Не бих си я купила отново.

Balea Измивен гел с цвят от лотус – много харесвам тестери и постоянно си купувам мини-продукти от Лили и ДМ. Този гел ми се стори интересен и го използвах редовно в продължение на 3-4 седмици. Нужно е малко количество, за да измие лицето. Не е достатъчен за сваляне на грим и усещах леко пресушаване. Общо взето – добър продукт за пътуване, заради размерите си, но дотам.

Balea Шампоан за суха коса с кайсия и кокос – взех си това шампоанче само заради аромата. Уви,  изобщо не мирише силно и разпознаваемо на кайсия и кокос. Не успя да измие добре косата ми и не ме впечатли с нищо, не бих го купила отново.

Shiseido Pureness Balancing Softener alcohol-free  – много исках да харесам  този лосион на Shiseido, защото много момичета са доволни от марката. Уви, не видях абсолютно никакъв ефект от използването му. Довърших го, за да мога да използвам после шишенцето и дотам.

Shiseido Pureness Moisturizing Gel-Cream – това кремче ми допадна. Много е леко и приятно, бързо попива в кожата и я хидратира умерено. В  момента имам кремове, които се справят доста по-добре с хидратирането и не бих си купил този продукт.

Dr. Renaud Carrot Scrub Detox – в търсене съм на заместител на скръба на Clinique и ползвам всякакви продукти. Една приятелка ми даде този тестер и по описание звучеше страхотно. Но просто не беше достатъчно гъст, за да ексфолира лицето ми добре. Мисля че най-накрая открих какво прави Clinique толкова добър – формулата му е гъста и ексфолиращите частици не се размиват толкова бързо, колкото при всички останали продукти.

Clinique Take the Day Off Makeup Remover – двуфазен дегримьор, който е страхотен. Почистваше с лекота грима ми, дори когато носех спирала и очна линия. Не дразнеше и не се събуждах с тъмни кръгове от спирала. Определено бих го купила след време.

Това бяха по-големите ми тестери и се радвам, че успях да разчистя и тях. Като цяло, откакто правя този тип постове, успях да разчистя голяма част от тестерите си и така си освободих много повече място, отколкото предполагах. Харесва ми, че го правя, защото успявам да пробвам много различни продукти, без да се налага да ги купувам в оригинален размер.

You may also like