H&M Colour Essence Eye Cream “Countess” ревю


Здравейте момичета,
Днес ще ви представя един много любим мой продукт. Миналата година H&M обновиха и разшириха своята колекция от декоративна козметика, като добавиха и грижа за лицето и тялото. Вдигна се много шум около новите продукти и като цяло мненията бяха много положителни. Аз също бях много любопитна и в рамките на месец си купих няколко продукта, като за някои от тях вече има ревюта (цък за коректора и цък за кремообразния руж).
Днес ще ви представя предпоследният продукт в колекцията ми – H&M Colour Essence Eye Cream “Countess”. Това е втората ми кремообразна сянка и вече ви разказах за разминаването ми със сянката на Kiko (ревю). Признавам си, че имах големи надежди за сянката на H&M и тя не ме разочарова.
Сянката идва в красиво стъклено бурканче с изчистен дизайн и стабилна капачка от пластмаса. Досега не съм имала никакъв проблем с пренасянето на сянката, а пътувах неведнъж. Вътре се помещава 4,5 мл продукт, срокът на годност е 12 месеца, затова ви съветвам внимателно да изберете цвят – количеството е много голямо и освен ако не го използвате редовно, просто няма как да го изхабите в срок. 
На допир сянката е много приятна – има леко маслена мус формула, не е толкова мека, че да потопите изцяло пръст, но позволява гребване на върха на пръста или с четка. Аз, лично, използвам четка – нанасям сянката без проблем, залепва добре за окото (винаги използвам база) и не го дърпа при нанасяне. Цветът се нанася изключително равномерно и пигментирано. Един слой е достатъчен, за да получите цвят като от бурканчето, но аз обичам да наслагвам, затова и слагам втори слой. Сянката не изсъхва на момента върху клепача, което е добре, защото позволява корекции и преливане. Когато я комбинирате с класически пресовани сенки, изисква малко повече работа, но не е прекалено трудно. Сенките полепват добре по нея, така че може да я използвате и като база. При преливане в друг цвят се отнема малко от блясъка, който има – като тук изобщо не говоря за „блясък/брокат“, а по-скоро за сияние – просто сянката не е мат.
Самият цвят е много красив и би отивал на много момичета – нежно златисто-розово, може би прасковено. Стои страхотно, ако имате тен. На окото ми издържа цял ден без да се събере, вечер почти не забелязвам избледняване. Не усещам клепача си изсушен от сянката и не дразни очите ми, което е страхотно.
 
Общо взето не мога да открия никакви недостатъци на тази сянка. Страшно много ми харесва, защото с нея се работи бързо и лесно. Може да я използвате самостоятелно или да я комбинирате с кафяво за по-опушен грим. Ако обичате кремообразни сенки, тази няма да ви разочарова.

You may also like