Lycia Deo Nature ревю


Здравейте момичета,
Днес ще ви представя един много любим продукт, който използвам тихомълком последните два месеца и рядко го споменавам в блога. Споделяла съм, че се старая да не използвам продукти против изпотяване, които съдържат алуминий и през последната година пробвах не един и два продукта с изчистен състав.
Lycia Deo Nature взех случайно без каквито и да било очаквания. Хареса ми формата му и факта, че има помпа. Оказа се един много сполучлив продукт. Както казах, използвам го от два месеца и е почти към края си. Помпата му е много удобна, а ароматът му е свеж и ненатрапчив. Не се задържа върху кожата и по никакъв начин не влияе на парфюма ви.
В състава си не съдържа алуминий, но първата му съставка е алкохол. Казвам го, защото има момичета, които избягват и алкохола, мен той не ме притеснява. За мен това е най-успешният продукт против изпотяване с изчистен състав, който съм ползвала до момента. Предпазва ме от изпотяване и неприятна миризма в рамките на разумното – разбирайте, че се справя на 80-90%. Аз не се изпотявам много, но предишните дезодоранти се справяха доста по-зле. Успява да тушира и неприятната миризма.
Не е дразнил кожата ми, дори ако съм го нанесла след бръснене. Не цапа дрехи, попива много бързо без да лепне. Цената му е малко над 5 лв и купих един и за майка ми. За лятото според мен не е достатъчен и въпреки че си купих нов, когато време се затопли, сигурно ще потърся нещо по-силно. Много харесвам този дезодорант и ако не се изпотявате много, това е добър вариант за зимните месеци. Мирише много свежо и приятно и си върши добре работата.
Ако вие имате любим продукт против изпотяване без алуминий, споделете ми в коментарите. Ще се радвам да пробвам и други 🙂

You may also like