Откриване на Forever 21


Здравейте момичета,
Днешният пост е доста различен от характерните за моя блог. Имах възможност да присъствам на партито по повод откриването на модната марка Forever 21 в Paradise mall и реших да ви разкажа и покажа какво видяхме 🙂
Forever 21 е създадена в Лос Анджелис, Калифорния преди 32 години – през 1984 година от Do Wong Chan и съпругата му Jin Sook Chang, като първоначално марката се е наричала Fashion 21. Forever 21 е част от fast fashion/ бързата мода и има магазини по целия свят. Общо взето ако сте пътували в Западна Европа, със сигурност сте виждали техен магазин. Основния таргет на марката са младите хора, така че и моделите са доста свежи и подходящи за хора около 20-те.

Марката е популярна в света с изключително достъпните си цени, като от това, което видях в българския магазин, по-скоро са се насочили към ценовата група на Stradivarius (който за мен е най-скъп от трите малки братчета на Zara – Bershka/ Pull&Bear и Stradivarius).

кой не се е научил да прави свестни селфита, а? 😀 Но пък Ида е страхотна 🙂
Аз имам чифт дънки на марката, които си купих от Амстердам преди 2 години. Платът, от който са направени определено не е изключително качество, но предвид цената не го и очаквах. Тогава ги взех за 7 евро, в българския магазин бяха на „специална въвеждаща цена“ от 17 лв, което не ми направи добро впечатление.

Имаше много интересни модели, стилът ми напомняше много на гореизброените магазини и определено не страдаше от разнообразие. Да си призная откровено – има какво да се желае от материите и качеството на изработка. Теди (Powder your face with sunshine) спомена, че на сайта е виждала препоръки някои дрехи да се перат в студена вода на ръка, което мен определено би ме отказало да си взема подобна дреха – не обичам да пера на ръка и го правя само за най-фините или вълнени дрехи.

Общо взето бих казала, че магазинът не е лош, но дрехите не бих нарекла „изключително достъпни“, а качеството им невинаги отговаря на цената. Когато говорим за моловете, имам няколко магазина, в които знам, че откривам това, което търся и Forever 21 май ще бъде по-скоро в графата „я да надникна, ако има нещо случайно“. Надявам се постът да не звучи прекалено критично, сигурна съм, че ще пазарувам и оттам, но не сме в 19-и век, много хора могат да си позволят да излязат извън страната и добре знаят колко струват тези неща в чужбина, и колко у нас.

You may also like