Bilka Grape Energy Hyaluron+ Micellar Water 3in1 ревю


Здравейте момичета,
Днес ще ви разкажа за един нов български продукт – Bilka Grape Energy Hyaluron+  Micellar Water 3in1. Разбрах за водата от Меги и реших да се сдобия с нея, защото тъкмо приключих една опаковка от Nuxe.
Мицеларната вода на Билка е обогатена с хиалурон, д-пантенол, глицерин и олио от гроздови семки. Макар да има доста по-дълъг състав от повечето води, които съм използвала, на мен ми беше любопитно да открия такива допълнения в стандартна мицеларна вода.
Аз, лично, много я харесвам. На вид и усещане е като всички други мицеларни води – не виждам разлика с аромата или вида на водата. Много е лека, почиства добре кожата, без да лепне след това. Веднъж почистих и клепачите си с нея и усетих леко изсушаване, но на лицето не го забелязвам.
По отношение на икономичност я намирам за икономична, колкото всички други – за около два месеца ползване съм изхабила по-малко от 1/3 от водата (опаковката съдържа 200 мл). Капачката е удобна, но понякога се случва да разлея. Въпреки това се затваря плътно и е безопасно да пътувате с нея.
Харесвам я, защото е достъпна и почиства добре – за мен наистина е важно да не размазва грима, а действително да го почиства и после да не усещам лепнене. Видях, че от няколко дни има и измивен гел, който също бих пробвала. Изобщо, ако търсите нова достъпна мицеларна вода – пробвайте Bilka, мисля че ще останете доволни 🙂

П.П. За да се включите в giveaway-я, може да погледнете този пост

You may also like