Golden Rose Matte Lipstick Crayon 08 ревю


Здравейте момичета,
Тази седмица ми върви на ревюта за продукти за устни, защото днес съм ви подготвила ревю на още един много любим продукт за устни – Golden Rose Matte Lipstick Crayon в нюанс 08 Купих си го още, когато научих че са излезли и оттогава все се каня да ви разкажа за моите впечатления.
Моливът/Пастелът е с много удобна форма и ми допада фактът, че на вид е матов и се усеща доста приятно в ръката. Капачката се затваря плътно и няма никаква опасност да се отвори в чантата ви. По ирония на съдбата точно след като написах ревюто, реших да си сложа от червилото и открих, че се е отворило в чантата ми – така че внимавайте 😉
Когато си взех молива, нямах никакви очаквания за формулата и бях много приятно изненадана. Много мека и пигментирана – изключително лесна за оформяне и запълване на устните. Не дърпа кожата и не е сух и дращещ, напротив – много добра комбинация между пигмент и комфорт.
Веднъж нанесен издържа доста дълго на устните, като дори след хапване изглежда добре. Избледнява равномерно, но цапа наред 😀 като усещане е много приятно – нито мазно, нито сухо. Ако остане по-дълго на устните, не се усеща пресушаване. Аз го подновявам на около 3-4 часа, като понякога се превръща в отлична база за гланц.
Цветът е много пигментиран и наситен, със съвсем лек сатенен завършек. Номер 08 е много красиво малиново лилаво. Подходящо за всеки сезон и отива на голям диапазон от момичета – при светлите ще е по-вамп, докато при момичетата с малко повече тен ще стои по-ежедневно. Изобщо един много универсален и красив цвят.
Разнообразието от цветове не е голямо, но все пак бихте могли да намерите цвят, който да ви отива. Ще се радвам да споделите вашето мнение за моливите, ако сте ги пробвали.
П.П. Все още има възможност да се включите в giveaway-a, линк тук

You may also like